Minkšto Silikono Pakeitimo riešo juostos žiūrėti diržu, Huawei Band 2/Band 2 pro Smart Žiūrėti Watchbnad Už "Huawei" Band 2/Band 2 pro

€2.04

-17%

€2.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Watchbands, Laikrodžiai, Pigūs Watchbands, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Watchbands.

Pakeitimo riešo juostos žiūrėti diržu, Huawei Band 2/Band 2 pro Smart Žiūrėti Silikono Watchbnad Už "Huawei" Band 2/Band 2 pro Savybės: visiškai Naujas ir aukštos kokybės Lengvai reguliuoti ilgio, kad tilptų jūsų riešo Visų akių apyrankės praėjo Traukiant Jėga Sutartis dizaino stiliaus, su jumis gyvenimo sutartis, ir nėra paprasta. Daugiau minkštas ir patogus Modelių pasirinkimas: Už "Huawei" Band 2/Band 2 pro Pakuotės Turinys:

1x Pakeitimo Riešo Juostos(be mažmeninės pakuotės)

Kas yra Basilico-pica.lt Pristatymas? Basilico-pica.lt Laivyba yra viena-stop laivybos metodą, kuris oficialiai pateikė Basilico-pica.lt ir Cainiao Tinklo. Kaip pabaigoje-su tikslu tarpvalstybinių logistikos paslaugų, ji yra pirmoji-mile paėmimo paslauga, konsolidacijos paslaugos, tarptautinis linija nuotolių paslaugos, muitinės formalumų paslaugos, paskutinės mylios pristatymo paslaugos. Be to, ji taip pat apima pasaulinę sekimo paslaugų, klientų aptarnavimo ir logistikos ginčų sprendimo paslauga, ir platforma garantuota kompensacija, paslaugos. Kodėl Basilico-pica.lt Pristatymas? Po pateikimo savo užsakymą Basilico-pica.lt, pardavėjas atsiųs paketą į mūsų shipping centre. Iš čia, mes galime padaryti, įsitikinkite, kad jūsų paketas bus tvarkomi atsargiai ir pristatyta laiku , ir mes pridėsime stebėjimo informaciją jūsų užsakymo detalės, todėl, kad jūs galite sekti savo paketą, kada ir kur norite. Kiek laiko užtrunka mano paketas atvykti, jei aš naudoju Basilico-pica.lt Pristatymas? Tai priklauso nuo to, kokį variantą pasirinksite. Paketus, kurie yra siunčiami su Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas paprastai trunka nuo 15 iki 45 darbo dienų , kadangi Basilico-pica.lt Premium Laivybos suteiks pristatymo metu, nuo 7 iki 15 darbo dienų .

Žiūrėti Dirželis Funkcija Aukštos Kokybės Patvarus Sutartis Stiliaus Dizaino
Tipas Už "Huawei" Band 2/Band 2 pro Smart Žiūrėti Silikono dirželis watchband
Grupė Medžiagos Tipas Silikono Dirželis Huawei Band 2 Pro Grupė
Sąlyga Naujoji be žymės
Elemento Tipas Watchbands
Užsegimas Tipas Pritaikymas
Wtach Dirželis Elemento Atributai Apyrankė Žiūrėti Reikmenys, Sporto Prekės
Suderinamumas 20mm Žiūrėti Juostoje "huawei" band2 pro Riešo Juostos Apyrankė
Modelio Numeris Už "Huawei" Band 2/Band 2 pro žiūrėti juosta
naudojimas Lengva ir mados, unikalus dizainas, tegul jūsų žiūrėti
Žiūrėti Diržas, Dėl Kurio Žiūrėti Savininkas Žiūrėti Kolektoriai
Pritaikymas Žiūrėti Juosta Riešo Dirželis Huawei Band 2
Žiūrėti Bnad Funkcijų Sporto Juostų "huawei" Band 2 pro Silikono Dirželis Apyrankė
Prekės Pavadinimas BEHUA
Juostos Ilgis Kaip tikrai geras
Funkcija Paprasta reguliuoti ilgio, kad tilptų jūsų riešo

Panašūs produktai