300pcs ruda Kraftpopieris žymas, su skyle vestuves ar šalis dekoro dovana etikečių ir Pakuočių Pakabinti Žymės yra pritaikytas etiketes

€2.74

-32%

€4.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Įvairūs Lipdukai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigiai Įvairūs Lipdukai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Įvairūs Lipdukai.

6180286140509148 GLMB US $ 3 / US $ 3 / US $ 3 / US $ 3 / US $ 3 / US $ 3 / US $ 3 / US $ 3 / Produkto informacija

❤Į kraftpopieris žymes medžiaga yra aukštos kokybės kraft kortelės popieriaus, Dydis: 2,5 X 5 cm / 1" X 2" ❤, Kad kraft popieriaus, gali būti naudojamas su žymekliai/ antspaudų ar dažai; kraft žymes sugeria rašalą gerai . ❤Šių dovanų žymas, yra tvirtas, pagamintas iš rudos "kraft" kortelę, ir ateiti su plaukuota virvės surišti juos į kokia esate žyme. ❤Eilutė yra natrual džiuto virvės, nemokamas 65 pėdų,jūs galite sumažinti laisvai pagal ilgį. ❤Derliaus žymas, yra puikus drabužių žymas, kainų etiketes, dovanų žymas, studentų žodžių kortelės, žymos žymas, cupcake rėžtuvės, noras medžiai, ačiū pastabos, meilė pažymi, scrapbooking ir t.t. Visų pirma, Jie yra stulbinantis vestuvių naudai, kad jums bus malonu pristatyti į jūsų svečiams.

dydis 2.5*5cm
Modelio Numeris Žymos
Medžiaga Popierius
Amžius >3 METŲ

Panašūs produktai