20pcs Antikvariniai Žavesio Užstatą Karoliukai, Metalinės Karoliukų Pakabukas Įrašus Karolius, Sąsagos Jungtys Apyrankės Karoliai, Papuošalai Priėmimo

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

20pcs Antikvariniai Žavesio Užstatą Karoliukai, Metalinės Karoliukų Pakabukas Įrašus Karolius, Sąsagos Jungtys Apyrankės Karoliai, Papuošalai Priėmimo Sąlyga: 100% Brand New nd Aukštos Kokybės Spalvos:Kaip Nuotraukoje Medžiaga: Alavo Lydinio Paketą, įskaitant: 20 Vnt./ daug Produkto svoris : A s Nuotrauką Karoliukai Tinka: "PASIDARYK pats" Handmake Apyrankės / Panda / Karoliai /Anklet. * Aukso Užpildytas Papuošalai yra storas (apie 25mil) kietas sluoksnis kokybės aukso šilumos susijungę į vidaus pusiau brangiųjų metalų ir pažangios mechaninis procesas. Ji turi visas puikių savybių kietosios aukso papuošalai be kainą . Nereikia lyginti aukso užpildytas papuošalai, padengtą papuošalai (paprastai tik 3 mil sluoksnis), nes ten yra ne palyginimas, aukso užpildytas yra daug vertingesnis ir apjuodinti atsparus nei padengti. Tai nereiškia, sluoksniuoti off, apjuodinti ar spalvą. Tai yra labai ilgai ir jei pasirūpinta bus paskutinis jūsų gyvenime. Aukso užpildytas papuošalai yra ekonomiškas, alternatyvios kietojo aukso papuošalų! * Nors ji nėra kieta aukso papuošalų!!

Papuošalai Išvados Tipas Fiksavimo & Pabaigos Karoliukai
Elemento Aukštis 0.6inch
Naudojimas dangteliai
Elemento Ilgio 1.0inch
Medžiaga Metalo
Temos gelbėti karoliukai
Formos Pavasario Karoliukai
Produkto Savybės papuošalai jungtis
Spalva antikvariniai sidabro
Dizainas Gelbėti granules apyrankės
Elemento Tipas Karoliukai Papuošalai Išvados
Fature Laisvas Tarpiklis Karoliukai
Occassion prekių papuošalai
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas Alavo Lydinys
Prekės Skersmuo 1.5inch
Raktiniai žodžiai "pasidaryk pats" papuošalai išvados
Stilius Kamštis Karoliukai
Modelis pakabukas clip užsegimas užstatą karoliukai
Elemento Plotis 1.5inch
Modelio Numeris Q-AC0282
Prekės Svoris 20g

Panašūs produktai