6pcs Maišytuvo Antgalis Filtro Mažas Sriegiu Plastikinis Aeratorius, Maišytuvas, Barboterio Purkštuvas Vandens Taupymo Filtras Neto Virtuvė Vonios kambarys

€1.71

-34%

€2.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Aeratoriai, Namų Tobulinimas, Pigūs Aeratorių, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Aeratoriai.

6pcs 22mm Maišytuvo Antgalis Filtro Mažas Sriegiu Plastikinis Aeratorius, Maišytuvas, Barboterio Purkštuvas Vandens Taupymo Filtras Neto Virtuvė Vonios kambarys

Aprašymas

Šio maišytuvo antgalis filtras žymiai sumažina spattering, teikiančios vandens srautas, ir taupo vandenį ir energiją. Tinka gamyklose, biuruose, mokyklose, viešosiose vietose ar namuose, virtuvėje, ir tt. Ji yra lengva įdiegti ir valdyti. Aeratorius minkština ir aerates vandens gaminti sklandus.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis:apie 2.77x2.77x1.6cm

- Rekomenduojama naudoti virtuvės ar vonios čiaupų.

- Maišytuvas antgalis suteikia minkšta burbulas stream". Palyginti su bendra maišytuvo antgalis, ji galėtų išgelbėti daugiau vandens, kad gražus taupymo būdas jūsų šeimai.

- Mūsų maišytuvas filtras yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, su chromuota apdaila tvarkymo, apsaugos nuo korozijos ir rūdžių, atsparus, patvarus ir saugus naudoti.

- Tai gali užkirsti kelią vandens perpildymo, ir maišymo proporcijos vandens ir oro reikia, pagerinti poveikį vandens, vandens srautas tampa švelni, jokių negalavimų.

- Ji yra lengva įdiegti ir valdyti. Gali būti puikiai naudojamas virtuvės kriauklė maišytuvai, vonios čiaupai ir tualeto maišytuvai.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą. Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti! Ačiū!

Pakavimo sąrašas : 6 x maišytuvas filtrai

Geras Fe edback iš Pirkėjas :

Modelio Numeris Maišytuvo Antgalis Filtro
maišytuvo aeratorius Maišytuvas barboterio
Maišytuvas Filtras Maišytuvo Antgalis Filtro
Medžiaga Plastikiniai
Maišytuvas Barboterio Purkštuvas Maišytuvas Filtras Ju

Panašūs produktai