2 in 1 Talpinė Varža Pen Jutiklinio Ekrano Rašikliu, Pieštuku, skirtą Planšetinį kompiuterį "iPad" Mobilųjį Telefoną PC " Capacitive Pen

€0.32

-31%

€0.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mobiliojo Telefono Stylus, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Telefono Stylus, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobiliojo Telefono Stylus.

100% brand new ir aukštos kokybės.

Šios dvigubos funkcijos stylus apima soft touch "capacitive stylus visiškai suderinama su visais touch" ekranu IR varža sunku patarimas plunksna.

Capacitive Stylus ir Atspariu Sunku Patarimas Stylus Derinys

Capacitive Stylus visiškai suderinama su visais talpinė jutikliniu ekranu

Praktiškas dizainas suteikia daugiau patogumo savo gyvenimą.

Liečiant pabaigos stylus skirta guma, pakankamai minkštas, kad apsaugotų jūsų ekraną nuo pirštų atspaudų ir įbrėžimų, išlaikyti aukštos raiškos ekrano.

Suderinamas su visais pajėgumai jutiklinis ekranas prietaisų, tokių kaip iPhone, 7/7 Plius/6/6s/6 Plus/6s be to, "iPad Mini", "iPad", "Air", "iPod", Samsung Galaxy S3/s4/s5/s6/s7 krašto, HTC, "Google " Nexus", "Blackberry", "Sony", "Android" Telefonai ir Varžinio Jutiklinis Ekranas prietaisas

Techniniai duomenys:

Tipas: Pen

Dydis:1×1×12 cm

Komplektą Sudaro:

1×Pen

Prašome atkreipti Dėmesį:

Prekės bus keičiamos, kad būtų įrašyti jūsų laivybos mokestis & kad būtų ekologiškas. Mes garantuojame, kad prekės bus saugomos gerai buble krepšiai, Nr. mažmeninės langelyje!

Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS
Modelio Numeris Stylus Pen
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai