Miasol Pintas Draugystės Rankų Darbo Bicone Crystal Beads Magnetinis Užsegimas Moteris, Mergina, Apyrankės, Papuošalai, Dovanos

€1.97

-24%

€2.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kryptis Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Kryptis Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Karoliukų apyrankė, apyrankė su, krištolo karoliukų apyrankės.

Pavadinimas : Pintas Bicone Crystal Apyrankės

Medžiaga : Krištolo Karoliukai

Ilgis : 17 CM +/-0.5 CM

Svoris : 18g

Pristatymas:

Priklausomai nuo dydžio jūsų užsakymą, pristatymo laikas gali skirtis. Neseniai mums pavyko ištraukti, pack, ir laivas mūsų klientų užsakymus per 2-3 dienas nuo užsakymo ir po to, kai mokėjimas buvo gautas. Klientų turėtų gauti savo užsakymą per 5-7 darbo dienų po jūsų užsakymas buvo pateiktas ir apmokėtas. Didesnius užsakymus gali užtrukti iki 10 dienų, kad procesas, ir laivų. Mes skatiname urmu užsakymus tiesiai iš gamyklos išsaugoti jums labiausiai pinigų sumą, produkto pristatymas. Taip pat žinome, kad pristatymas yra įvairių suma dalykų. Tai yra mokesčiai, kuriuos mes turime išspręsti. Aš išvardyti, nes daugelis klientų ir nesupranta, KĄ pinigai eina už kai prašoma mokėti didesnius mokesčius. Tikiuosi, tai padės jums suprasti, kodėl laivybos iš šalies, yra brangu .

Mūsų Numatytasis pristatymo metodas yra DHL, kai užsakymai bus išsiųsti UPS, jei klientas pasirinkite express pristatymas , nemokamas pristatymas tinka KINIJA PAŠTO ir HONKONGO PAŠTO ( Tai užtruks maždaug 20 iki 30 dienų pristatymas ) .

Prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos , ačiū !

Prekės Pavadinimas MIASOL
Metalų Tipas Sidabro Padengtą
Modelio Numeris kristalų apyrankė
Suderinamumas Viskas Suderinama
Mateiral Crystal
Užsegimas Tipas magnetas
Formos\modelis ROUND
Bauda ar Mados Mados
Stilius magnetinės Apyrankės
Apyrankės Tipas Kryptis Apyrankės
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Nuotaika Tracker
Nustatymo Tipas Įtampos Nustatymas
Medžiaga Crystal
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Elemento Tipas Apyrankės
Spalva Sidabro Padengtą
Tipas Crystal apyrankės

Panašūs produktai