1 Vnt Juokinga Traukti Kuro Bako Rodykle Atspindintis Vinilo Automobilių Lipdukas Lipdukas Didmeninės Automobilių Lipdukas Auto, Automobilių, Motociklų Lipdukas, Decal

€0.61

-10%

€0.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

1 Vnt Juokinga Traukti Kuro Bako Rodykle Atspindintis Vinilo Automobilių Lipdukas Lipdukas Didmeninės Automobilių Lipdukas Auto, Automobilių, Motociklų lipdukas, Decal Funkcija: 100% Brand new Medžiaga:šviesą Atspindintys PET Dydis:11 * 9.4 cm Spalva:Balta,Juoda Stiprių klijų pagrindo,Lengvai montuojama Apie Garantiją Visa grąžinamoji išmoka, jei prekė neatitinka aprašymo arba su defektais. Apie Produktą 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant. Apie Siuntos Mes išsiųsti užsakymą per 5 darbo dienas. Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t. Jei užsakymo dosen ' t recevie m. paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis. Kas būtų, jei atitinka produkto problemų, Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar negali juo naudotis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčų bus, mes manome, communiocation yra daug geriau, nei ginčų. Apie Darbo Laiką, Nes laiko skirtumas, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną. prašome palaukti. Apie Grįžtamąją informaciją Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai. Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis. jūsų parama mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.

Lipdukas Rodymas Degalų Bako Dangtelis
Medžiagos Tipas PVC
Kategorijos Lipdukai
Elemento Tipas Lipdukai
Tipas 3D Anglies Pluošto Vinilo
Prekės Skersmuo 11cm
Dizainas Animacinių filmų
Elemento Ilgio 11cm
Pakuotė Ne Supakuoti
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Kita
Elemento Aukštis 9.4cm
Modelio Pavadinimas Automobilių Stricker
Tipo Lipduku Degalų Įpylimo Angos Dangtelis
Elemento Plotis 9.4cm

Panašūs produktai