ILISYA Švelnus Veido Skaistalai, Milteliai Skruosto Rouge Maitina Nude Makiažas Balinimo Veido Remontas

€5.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Skaistalai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Blush, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Skaistalai.

Savybės

1, grybo galva šepetys 2, yra perlų milteliai 3, trimatis remontas 4, pagerinti veido *šviesos ir ekrano rezoliuciją ir kitų priežasčių, paveikslėliai ir objektai gali būti nežymūs spalvų skirtumai, prašome natūra teikiama pirmenybė.

1,Grybo Galvutės Dizainas:nešiojamieji ir paprasta naudoti 2, Subtilus Milteliai:unicom spalva, tinka veido kontūras 3, trimatis remontas:suteikia odai natūralaus, ir tokie ryškūs

Su metaline galvos gūsis ir veidrodis

6 SPALVOS

1,Grietinėlė, Abrikosų: tinka baltos odos, jaučiasi švelnus ir gyva. 2,Nušalimas Red: bet koks odos tonusą, tinka pagirios makiažas, jaustis seksualus. 3,Koralų Raudona: tinka šviesiai odos tonus, jaučiasi tokie ryškūs ir pilni gyvybingumo. 4,, Persiko Spalvos:tinka bet kokio odą,šviesina veido. 5,Persikų Žiedadulkių: tinka šviesiai odos tonus, jaustis gražus. 6,Fengxin Violetinė: tinka gelsvas odos

Natūralių Augalų Esmė

1,Rožių Aliejus Esmė: turtingas natūralus rožių aliejus, išlaikyti odos šilkiniai sklandžiai ir drėgna. 2,Perlų milteliai: maitina ir minkština odą, šviesina odos toną. 3,Likopenas: Tai yra natūralus pigmentas, esantys augalai ir turi poveikį odos priežiūrai.

Kaip Naudoti

*Taip, kaip parodyta 1 pav atidarykite apatinį dangtelį skaistalai ir nuimkite apsauginį dangtelį 2-imtis grybų sluoksniuotos išjungti ir padėkite jį ant miltelių dėžutė 3-galite jį naudoti

Aukštis:4.5 cm Plotis:4cm

Mokėjimo Būdas

Mes priimame Paypal, Alipay", Vakarų Sąjunga,TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Atsiliepimai

(1)Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti postive atsiliepimų. Labai ačiū! (2)Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos ,prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčą, mes džiaugiamės galėdami su jumis bendrauti. Mes padėsime jums tinkamą sprendimą. (3)Mes stengiamės pasiūlyti aukštos kokybės produktus, puikus aptarnavimas, nuostabus ir įspūdingas pirkimo patirties, kad kiekvieną lojalių klientų. (4)Prašome pasiteisinimas mums, dėl kurios jums atsakė anksčiau, nes laiko skirtumas. (5)Ačiū už jūsų supratimą ir palaiko.'Eiti su grožio, Ilisya'.

Apie Mus

* Dropshipping ir didmeninės palaiko mus. Susisiekite su mumis jei jus domina bendradarbiauti su mumis. * Kitų bendradarbiavimo formų, yra taip pat palankiai įvertino ! Galime pristatyti prekes pagal jūsų poreikius. "* NEMOKAMAS PRISTATYMAS taikomas daugelyje šalių, ne visi. Jūs galite kalbėti apie krovinių vežimo mokestį, su mumis, jei norite sumažinti jį prieš jums mokėti už užsakymą, bet ne kiekvieną užsakymą gali gauti krovinių nuolaida. Mes jums padaryti dicision pagal vežėjo citata sąrašą."

Odos Tipas visi
Naudos Kita
NET WT 4g
dydis Full Size
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Tinkamumo laikas 3 metai
Tipas Skaistalai,
Kilmės KN(Kilmės)
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Komponentas samanos-rožių žiedų aliejų,perlų milteliai,likopeno
Prekės Pavadinimas Ilisya

Panašūs produktai