2VNT/komplektas Lauko Smūgis Ugnies Vamzdis Priemonė, Pavarų Gaisro Žemiau Išardomi Nerūdijančio Plieno Teleskopinis Pučia Ugnies Vamzdis Kempingas Židinys

€1.69

-17%

€2.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Židinys Rinkiniai Ir Priedai, Namų Tobulinimas, Pigiai Židinys Rinkiniai Ir Priedai, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Židinys Rinkiniai Ir Priedai.

2VNT/Komplektas Pavarų Gaisro Dumples, Sulankstomos, Lauko Smūgis Ugnies Vamzdis Nerūdijančio Plieno Teleskopinis Pučia Ugnies Vamzdis, Kempingas, Kelionės, Židinys

Kulka Taškų:

1、Lengva Atlikti: Jūs galite lengvai naudoti įrankį į ugnį šlapiomis malkomis arba sausos malkos per kelias minutes pašalinti dūmų, kurie gali veiksmingai teikti deguonies gaisrų.

2、Gaminio Matmenys: smūgis ugnies vamzdis turi nusimesti dydis maždaug 13.2 cm / 5.2 cm ir ruožas dydis maždaug 62.5 cm / 24.6 cm. Į blowpipe gali būti pratęstas apsaugoti savo veidą nuo nudegimų, kuri yra gera priemonė pradėti ugnies.

3、Metalo Medžiagų: Tai smūgis gaisro vamzdžiai yra pagaminti iš metalo medžiagų, kurios yra sulankstomas, tvirtas ir lengvas. Jie gali būti sulankstyti į kišenę dydžio, lengva nešiotis ir laikyti. Jie yra atsparus karščiui, todėl jie nekenksmingi organizmui.

4、Platus Savybės: laužo įrankį gali laikyti atokiau nuo dūmų ir teikti aukštos spartos ir veiksminga deguonies tiekimo ugnies. Galima pūsti deguonį į ugnį nenaudojant pernelyg daug jėgos, ir ji yra paprasta naudoti.

5、Produkto naudojimas: smūgis gaisro dumples, įrankį galima naudoti kelionių, nuotykių, kempingas, žygiai, medžioklės, žvejybos ir avarinėmis situacijomis ir taip pat gali būti naudojamas kaip šiaudai gyvenime. Svarbu, stovyklavimo įranga, ir jūs galite įdėti ją į kišenę ir pakabinti jį į kuprinę.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Ugnies Smūgis Dumplės Įrankis

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: apie 13.2 cm / 5.2 cm, ištempti dydis yra apie 62.5 cm / 24.6 cm

Savybės: laužo įrankį gali laikyti atokiau nuo dūmų ir teikti aukštos spartos ir veiksminga deguonies tiekimo ugnies. Galima pūsti deguonį į ugnį nenaudojant pernelyg daug jėgos, ir ji yra paprasta naudoti.

Naudojimo diapazonas: Šioje dumplių įrankį galima naudoti kelionių, nuotykių, kempingas, žygiai, medžioklės, žvejybos ir avarinėmis situacijomis, taip pat šiaudų gyvenime. Svarbu, stovyklavimo įranga, ir jūs galite įdėti ją į kišenę ir pakabinti ant kuprinės.

Pakavimo Sąrašas:

2VNT*6 Skirsnis Smūgis Ugnies Vamzdis

Parama Drop laivyba
Modelio Numeris Pučia Ugnies Vamzdis
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kita

Panašūs produktai