YSDO 3 Poros Wispy Blakstienos Dirbtiniais 3D Mink Blakstienas, Minkštas Natūralus Audinės Netikrų Blakstienų Makiažas Apimties Blakstienas Maquillaje Purus Cilios

€1.25

-53%

€2.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Netikrų Blakstienų, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Netikrų Blakstienų, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Netikrų Blakstienų.

YSDO 3 Poros Wispy Blakstienos Dirbtiniais 3D Mink Blakstienas, Minkštas Natūralus Audinės Netikrų Blakstienų Makiažas Apimties Blakstienas Maquillaje Purus Cilios Žanras: 10 blakstienų stilių ( G300 - G309 ) Padaryti jūsų akys atrodo šviesus ir patrauklus komplektą sudaro: 3 poros netikrų blakstienų Pastaba: Šios blakstienos yra 100% Rankų darbo, kiekviena partija gali turėti įvairių, atkreipkite dėmesį, kad.

Pastaba: 1.Rankų darbo blakstienas gali turėti 0.5-1mm ilgio skirtumų priežastis buvo išpjautas ranka. 2.Prašome leisti 1-2mm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Prašome kilimo su profesionalų blakstienų pincetu. 4.Šis pakuotės ar ne būti blakstienų klijai,prašome dėvėti jį su savo blakstienas, klijus. 5.Nevalykite jo su naftos makiažo valiklis. Kaip naudoti ? 1. Atsargiai išimkite blakstienos iš teismo su pincetu, Palyginti netikrų blakstienų su jūsų akių linijos ilgis, apdailos tinkamas ilgis ir plotis. 2. Pridėti klijai kartu netikrų blakstienų šaknis su vata. 3. Paspaudę ant blakstienų šaknis jūsų natūralios blakstienos, kurių slėgis. 4. Jei būtina, taikyti akių šešėliai arba akių kontūro, kad jūsų akių linijos atrodo daugiau gamtos.

Funkcija lanksti juosta
Netikrų Blakstienų Medžiaga Kita
False Eyelashe Ilgis 1 cm-1,5 cm
Funkcija 6 blakstienos maquiagem
Gamybos Procesas Rankų Darbo
Didmeninės kainos Taip
4 funkcija faux cils
Prekės Pavadinimas YSDO
False Eyelashe Tipas Pilnas Blakstienų Juostelės
Grupė Juodos Medvilnės Kotelis
2 funkcija 3d false lashes
Blakstienas stiliai natūralus,minkštas,storas,sparnuotas,purus
3 funkcija cilia dramatica
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Juostelės Blakstienas
Funkcija 5 makiažas pilnas blakstienų juostelės
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Kiekis 3 poros
Modelio Numeris G3
Netikrų Blakstienų Stilius Kita
Netikrų Blakstienų Grupė Kita
Naudoti Namų,šalis,lauko,veiklos
Spalva Juoda
Pavadinimas audinės blakstienos
dydis 10-15mm

Panašūs produktai