Ekranas Pilnas draudimas Raštas Grūdintas Stiklas Huawei P8 Lite 2017 PRA-LA1 P9 Lite 2017 PRA-LX1 PRA-LX3 PRA-LX2 Apsauginės Plėvelės

€1.17

-25%

€1.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, stiklo huawei, Grūdintojo Stiklo, stiklas "huawei" p8.

Produkto Aprašymas:

Atrinkta ir panaudota Japonijos importuotų AGC glass medžiagos ir HARVES nanotechnologijos, su puikiu gynybinės veiklos rezultatus. Jis turi super didelio pralaidumo ir didelio atkurti pradinį spalvų ekrano. Jis palaiko anti-glare danga, siekiant išvengti akinimo išvestinių finansinių priemonių. Naudojamas grūdintas stiklas, jo kietumas iki 9H; atsparus įbrėžimams, gėlės ir taršos. Jos paviršius naudojamas Nanometrų plonas naftos danga, kuri yra anti-pirštų atspaudų, aliejus rub atsparumo ir veiksmingai užkirsti kelią ir filtravimo ultravioletinių spindulių. Ji taip pat lydyto pasaulinė pažangių screen protector gamybos technologija. Jo storis yra tik 0.26 mm su tiksliomis CNC pjovimo technologija. Aplinkos ir silicio danga; greičiau adsorbcijos ir gali būti pakartotinai naudojamas po valymo. Užsakymo pranešimai: Nekilnojamojo Feeback Iš klientas: Yra: 1 x Grūdintas Stiklas 2 X Servetėlės(1 šlapia, 1Dry)

Prekės Pavadinimas DD biscus
už "Huawei" P9 Lite 2017 PRA LX1 LA1 LX3 už "Huawei" P 8 9 Lite 2017 PRA-LX1 PRA-LA1 PRA-LX3
Suderinamos Prekės "Huawei"
už "Huawei" P8 Lite 2017 PRA LX1 LA1 LX3 Premium 3D Coloful Ekrano, Pilnas draudimas Raštas filmas
Tipas Priekinė Plėvelė
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Grūdintojo Stiklo

Panašūs produktai