Nešiojamų Mount Mobiliojo Telefono Užtikrinti Įrašą Fiksuotas Laikiklis Laikiklis Stovėti Nešiojamą Gimbal Jungtis DJI OSMO Kišenėje/Pocket 2

€1.94

-21%

€2.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gimbal Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Gimbal Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Gimbal Priedai.

Telefono Laikiklis

Funkcija 1.Leidžia fotografuoti panoraminius vaizdus ar vaizdo įrašus su besiūlių judėjimas. 2.Mobilus telefonas clip diapazonas: 60-85mm, stabilus svorio centras, patogus dėl didelio ekrano mobiliųjų telefonų Veiksmingai išspręsti DJI OSMO Kišenėje/ DJI Kišenėje 2 su mobiliuoju telefonu, kad būtų išvengta žalos duomenų kištuką. 3.Leidžiantis išplėsti pajėgumus su kamera, šviesos, mikrofonas, trikojį, ir kita įranga pagal šalto batų sąsaja ir 1/4 varžto skylę plečia DJI OSMO Kišenėje/ DJI Kišenėje 2 naudojimo scenarijai. Aprašymas Grynasis svoris: 44g Katalogas: 12*1.95*1.5 cm Mobilus telefonas clip diapazonas: 60-85mm. Taikomas Modelis: DJI OSMO Kišenėje/ DJI Kišenėje 2 Pakavimo sąrašas 1 x telefonas mount laikiklis 1 x jungtis Pastaba:nėra vaizdo kamera ir telefonas.

Kreiptuką

Ypatybė: Kietas rokeris buvo minkšta ir jautri reakcija. Tegul fotografijos kampas atrodo daugiau nemokamai, objektyvo pasukimas yra labiau stabili, ir sklandžiai Ne tik stiprus, adsorbcija, bet taip pat tvirtos ir stabilios. Stiprus adsorbcija, tvirtas ir stabilus. Aprašymas: Gaminio medžiaga: plastikas Taikytinos modeliai: DJI OSMO Kišenėje/ DJI Kišenėje 2 Spalva: juoda Neto svoris: 1.6 g Gaminio dydis: 2.6 cm*0,5 cm, Pakavimo sąrašas: fotoaparato mygtukas *1 ekrano valymo paketas *1 Pastaba:nėra telefoną ir fotoaparatą.

Tipas

Savybės: Plėtimosi trikojo stovo DJI OSMO Kišenėje/ DJI Kišenėje 2 Nešiojamą Gimbal Fotoaparatas Atidarymo ir uždarymo rankena rankena , kurį galima naudoti kaip mini trikojis, stalo trikojo. Tai yra daugiafunkcinis priedas HD fotografija, filmavimo - fotografavimo, sekos ir ilgas išlaikymas fotografavimo. Aprašymas: Iš viso grynasis svoris: 76.9 g Stalinis trikojis dydis: 6.5*13cm gimbal aplanką: 12*1.95*1.5 cm Mobilus telefonas clip diapazonas: 60-85mm. Taikomas Modelis: DJI OSMO Kišenėje/ DJI Kišenėje 2 Pakavimo sąrašas: 1*osmo kišenėje telefonas clip 1*osmo kišenėje trikojo Pastaba:nėra telefoną ir rankinę, gimbal kamera.

Tipas B

Ypatybė: 1.galite dėti ant stalo arba, kaip rankena laikiklis. 2.Mobiliojo telefono laikiklis, pagamintas iš ABS plastiko, lengvas ir patvarus. 3.Non-slip mat dizainas padidina trintį ir sumažina galimybę slydimo, o apsaugoti apačioje trikojo. 4.Suderinama su DJI OSMO Kišenėje/ DJI Kišenėje 2. Pakavimo sąrašas: 1*telefono įrašą 1*laikiklis 1*trikojo Pastaba:nėra vaizdo kamera ir telefonas.

Komplektacija Paketas 1
Svoris (g) 55g
Modelio Numeris už DJI Osmo Kišenėje/Pocket 2
Funkcija 5 Siurbtukas Rokeris
Fiksuotas Laikiklis osmo kišenėje osmo kišenėje Užtikrinti Įrašą
Pakuotė Taip
Funkcija 1 už DJI Osmo Kišenėje
Prekės Pavadinimas BRDRC
Telefono Laikiklis Laikiklis Stendas už DJI Kišenėje 2
4 funkcija Stabili Kreiptuką Įmonės Telefono Įsiurbimo
2 funkcija osmo kišenėje priedai
Gimbal Priedai Tipas Gimbal Priedai Rinkiniai
Suderinama Gimbal Prekės DJI
3 funkcija Fiksuotas Laikiklis osmo kišenėje
Suderinama Gimbal Modelis už DJI Osmo Kišenėje/Pocket 2
už DJI Osmo Kišenėje OSMO KIŠENĖJE telefonas clip
osmo kišenėje priedai telefonas Įrašą osmo kišenėje
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai