200pcs Geležies Įrašas Sagtis Laido Gale Patarimas Kartus Per Užsegimas Fiksavimo Granulių Jungtis, Skirta "PASIDARYK pats" Karoliai, Apyrankės Juvelyrikos Priėmimo Priedai

€0.49

-19%

€0.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

------------------------------------- Aprašymas ---------------------------------

Medžiaga: Geležis

Dydis: 3*6mm,4*9mm ,6*13mm

Naudojama:gamybos Medžiagų, Rankų darbo Karoliai "PASIDARYK pats" &Grandinės Apyrankė

Apie MUS pradėjome Karoliukai & Papuošalai Tiekimo verslo 2003 m., kai ten buvo tik 2 nariai, mūsų komanda, ir tiekti tik mūsų papuošalai priėmimo produktų kelių klientams ! Dabar mes turime tapo profesionalus tiekėjas , ir pateikti karoliukai & juvelyrika tiekėjai, klientai visame pasaulyje , mūsų klientų, įskaitant Kiniją-Parduotuvė , Didmeninės prekybos , Importuotojas , Karoliukų Parduotuvė , Juvelyrika Dizaineris ir kt . Mes mylime lovos ir papuošalai , tikimės suteikti mūsų produktas, kad daugiau ir daugiau pirkėjų ! Dėkojame, suteikia mums galimybę paslauga jums , mes padarysime viską už jus ! Apie Tai, Kad 1.Prekės bus išsiųstos per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu laisvai, jei suma daugiau nei $7. 2.Jei jūsų užsakymo suma pagal $7 , prekės bus išsiųstos per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius laisvai . 3.Jeigu jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $150 ,free express. 4.Daugiau suma jūsų užsakymą,didesnę nuolaidą gausite. Mokėjimo būdai Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per Basilico-pica.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard,QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai. Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes. Atsiliepimų & Paslaugas Po Pardavimo Jis yra dėkingi, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei dešimt metų vertingos patirties šioje srityje, todėl mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo. Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Elemento Plotis 0.3cm
Elemento Aukštis 0.9cm
Produkto Stilius prekių papuošalai
Papuošalai Išvados metaliniai dangteliai pabaigos sąsagos
Prekės Pavadinimas nc
Kilmės KN(Kilmės)
Papuošalai Tipas Sąsagos Papuošalai Priėmimo
Modelio Numeris FKG062
Prekės Skersmuo 0inch
Charakteris Karoliai, Apyrankės Jungtys išvados
Modelis baigiasi užsegimas užtrauktuku
Medžiaga Metalo
Elemento Ilgio 1.1cm
Funkcija ĮRAŠO ODOS LAIDO GALE CRIMP
Produkto Savybės Baigiasi Užtrauktuku Sąsagos
Prekės Svoris 35g
Naudojimas jungtys papuošalai priėmimo
Papuošalai Type1 Mažas Laido Gale
Elemento Tipas "PASIDARYK pats" Jungtis
Metalų Tipas geležies
Papuošalai Išvados Tipas Fiksavimo & Pabaigos Karoliukai

Panašūs produktai