KONCO Peilis Drožtukas 2-Etapas Diamond Padengtas Ratų Sistemą Greitai, Saugiai ir Lengvai Peiliu Galandimo Įrankį, skirtą Virtuvės Peiliai, Įrankiai

€1.64

-29%

€2.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Aplikatoriai, Namai Ir Sodas, Pigūs Aplikatoriai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Aplikatoriai.

KONCO Chef Peilis Drožtukas - Jūsų Geriausias Virtuvės Vertus!

【Aukščiausios Kokybės, Kuris yra perduodamas į Jūsų Peiliai】 Šis produktas nėra labai brangūs, tačiau visada bus viena iš labiausiai naudinga įrankiai, savo virtuvėje. Nes tai ypač patogus peilis drožtukas saugo jūsų peiliai formos. Žaibas greitai ir be daug raumenų jėga. Tiesiog patraukite peiliai per atitinkamus griovelius kelis kartus viena kryptimi - padaryta.

【Tvirtos Konstrukcijos Ilgalaikio Naudojimo 】, Siūlanti neslystantis pagrindas, mūsų Virėjo Peilis Drožtukas yra sudaromi siekiant užtikrinti ilgalaikį naudoti, o todėl lengva, saugu ir patogu naudoti. 2 slots yra pagaminti iš stipraus plieno, padengtas deimantų ir keramikos užtikrinti, kad tai ne tik paskutinis jūsų gyvenime, bet taip pat užtikrina neprilygstamą galandimo.

【Multi-funkcija Drožtukas】 Tinka chef peilis, suši peilis, santoku peilis, mėtyti peilius, kepsnys peiliai, kišeniniai peiliai, plieniniai peiliai, lauko peiliai, Dantytas peiliai, Deimantiniai peiliai, Volframo peiliai, taktiniai peiliai, virtuviniai peiliai, virtuvės peilių rinkinys.

*******100% PASITENKINIMAS GARANTUOTAS********

Jei jūs neturite visiškai myliu šį produktą, mes garantuojame jums, kad mes bus grąžinti jums 100% savo tvarka, nors mes esame įsitikinę, kad jums bus meilė jį!

【Darbo Laikas】

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, Mes suteiksime jums priimtino atsakymo per 24 Valandas.

【Garantija Ir Pristatymas 】

-Patinka 7 Dienas grąžinti, jei bet kuris kokybės problemas.

-Dauguma straipsnių bus išsiunčiami per 48 valandas.

【Klientų Aptarnavimo】

-Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

-Jei jums patinka mūsų gaminiai, prašome sekti mūsų parduotuvėse ir palikti 5-žvaigždučių peržiūros mums, turėsime Specialias Akcijas mūsų pasekėjų.

Dėkojame už jūsų paramą !

Sertifikavimo CIQ
Tipas Aplikatoriai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 2 Etapais Galandimo Sistema
Modelio Numeris 00019-02551
Metalo Tipas Nerūdijančio plieno

Panašūs produktai