Sukasi Spinner Lure Žvejybos Masalas, su Rattle Uodegą Bass Upėtakis Walleye Lydeka Muskuso Crappie Viršų Vandens Artificail Sunku Jaukai

€0.16

-48%

€0.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas.

Specifikacija: 100mm, 13.2 g ,viršuje vandens plūduriuojantis jaukų, 4# plieno aukštų kabliai su Užkarpa,ABS kietas kieto plastiko jaukų įstaiga,Suktuko Plaukti Masalas 3D stereo akis geriausias Daugkartinio naudojimo patvarus žvejybos Masalas gali būti naudojamas tiek sūraus ir gėlo vandens. Unikalus Sukasi Suktukas Uodega Baltai: minkšta, lanksti uodega sukasi apie pakinktai ir sukuria masinantis rumbles, kad patrauktų tuos paslėptus žuvies, liesos. puikus uodega, dydis ir kampas Spinner Masalas, kad ritmiškas garsas, kad tiesiog diskai žuvų crazy.Šis uodega yra pagamintas iš super lanksti plastikinė, kad demonstruoja teisę grįžti į vietą, ar jis gauna chomped arba gauna mesti ant uolos. Puikus Masalas įstaiga: pagunda yra baigtas su 3D gyvenimo akis ir ultra-realistiškus dažų darbą.Lazeris Gyvas žvynų su puikių spalvų, kad atspindi šviesą, siekiant pritraukti žuvų. Built-in mažų metalo gabalas išlaikyti jaukų subalansuotas ir gauti padorų liejimo atstumu. Tai yra geriausias whopper žvejybos jaukų walleye lydeka muskuso žuvų plopper. Super Aukštų dažnių Kabliukai: 4# kaltinės Plieninės Aukštų Kabliai su spygliuota, patvarus kokybės ir stiprumo, su puikiai Punkcijos rezultatus. Bosas upėtakių žvejybos masalas, su šio tipo Kabliukai yra žvejo svajonė kablys Pro Fishing: žvejybos masalus galima naudoti žvejybos daugelio rūšių žuvų, tokių kaip ešerys,upėtakis, geltona, ešeriai, walleye, lydeka, muskie, kuojos ir t. t. Jaukų dirbti su gėlo vandens sūraus vandens ežeras upės srauto pakrančių pakrantės velkamosiomis valtimis, žvejoti.

Kiekis 1
Tipas Dirbtinis Masalas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Artificail Bait018
Kategorijos Kintama Masalas
Pozicija stream

Panašūs produktai