Aišku, silikono atveju "Samsung" Galaxy S20 S20 PLUS ULTRA priekiniai atveju + nugaros apsauga 360 laipsnių lankstus

€2.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Dual aišku, silikono atveju "SAMSUNG" GALAXY S20, S20 PLIUS S20 ULTRA

-Apsaugoti savo naują Samsung Galaxy S20 serija su šio Pilnas draudimas apsaugos atveju . Susideda iš dviejų dalių, tai yra kompaktiškas korpusas, pasiūlyti 360 laipsnių apsaugos Galaxy S20, s20 PLIUS S20 ULTRA

-Skirta Didelio tankio silikono (TPU gel) Samsung Galaxy S20, s20 PLIUS S20 ULTRA puikiai tinka "Samsung" išmanųjį telefoną kreives ir formų. Apsaugo abu priekiniai ir galiniai, su specialios armatūros spindulys ir fotoaparato dėklą. Kovoti su ausele ir lašai, ji siūlo atsparumas įbrėžimams ir vengia pirštų atspaudų ženklų.

-Nepaisant jos apsaugos pajėgumų, siūlo baudą storis leidžia naudoti visas funkcijas, "Samsung" Galaxy S20 serija, be jokių problemų. Touch funkcija reaguoja į tobulumo, šoniniai mygtukai nepraranda sensibilad paliesti ir ekraną, išlaiko savo aštrumą dėka 100% skaidrus dizaino , Kuri leidžia jums ieškoti gražių spalvų jūsų Galaxy S20 / S20 Plius / S20 ULTRA

-Lengvas montavimas, per kelias sekundes jūsų mobiliojo bus visiškai apsaugotos. Tai yra taip pat atsparus vandeniui ir apsaugo nuo dulkių ir purvo daleles iš kaupiamosios į savo mobilųjį reskyces.

Visi mūsų kroviniai yra pagaminti iš Londono (Ispanija), tą pačią dieną (darbo), dėl kurių pirkimas vykdomas, kaip ilgai, kaip ji vyksta iki 13:00h. Todėl, prieš perkant svarbu, kad jūs patikrinkite, pristatymo adresą, jeigu yra teisingas, nes po apdorojimo paketą, bus neįmanoma daryti jokių pakeitimų.

Pristatymo laikas yra apytikris. Šiais laikais nereikia atsižvelgti į įvairius veiksnius, kurie gali būklės numatomą pristatymo laiką ne pirmą kartą.

-Jei turite kokių nors problemų su pristatymo ar prekės, mes būtume dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis tiesiogiai, nes mes visada suteikiame jums sprendimą. Mūsų tikslas-patenkinti visus mūsų klientų, ir neigiamas vertinimas nebus išspręsti jūsų nesėkmės.

Mūsų įsipareigojimas yra patenkinti visų mūsų klientų; Mūsų garantija, tūkstančius kartų mes jau pasiekėme tai. Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo rūšies tikimybę.

Jei jums reikia susisiekite su mumis padaryti per Vidaus pranešimų . Jei norite, taip pat galite skambinti mums adresu: 91 231 82 27 , laikas: L-V, 9:00h-14:00h. Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą, taip, kad jums gali būti dalis mūsų ilgas sąrašas patenkinti klientai.

Funkcija Sunkiųjų Apsaugos
Dizainas Skaidrus
Savybės Padengti 360
Prekės Pavadinimas "SAMSUNG"
Suderinama Samsung Modelis Galaxy S20 Ultra
Tipas Įrengtas Atveju
Suderinamos Prekės "SAMSUNG"

Panašūs produktai