1.0/1.5/2/2.5/3.0/3.5 mm, Plotis 1,5 m, Ilgis Desoldering Nerijos Suvirinimo, Litavimo viela Valiklis Viko Laidą Veda Laidą Srauto BGA Taisymo Įrankis

€0.69

-1%

€0.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Suvirinimo Viela, Įrankiai, Pigūs Suvirinimo Laidai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Suvirinimo Viela.

1.0/1.5/2/2.5/3.0/3.5 mm, Plotis 1,5 m, Ilgis Desoldering Nerijos Suvirinimo, Litavimo viela Valiklis Viko Laidą Veda Laidą Srauto BGA Remonto Įrankio Ilgis: 1,5 M Plotis:1,0 mm/1,5 mm/2mm/2.5 mm/3mm/3.5 mm Medžiaga:Varis/Vario Lydinys, Nr. švarus super viko Fliuso likučių yra nelaidžios elektrai ir nesukeliančio Statinio nemokamai ritės Fliuso likučių likę laive neturi būti cleane Savybės: Tikslumo geometrinis pynimo konstrukcija užtikrina aukštos paviršiaus įtempimas ir alavo sugeria pajėgumą.Sifonas viela yra optimizuotas šilumos perdavimo lydmetalis bendras, taip spartinant sifonas greitį.Jis yra naudojamas absorbuoti perteklinį lydmetalis, kai pašalinti alavo, atsispirti oksidacijai ir korozijai, ir turi geras savybes-šilumos laidumo ir gera absorbcija iš alavo.

Kaip naudoti:

1. Vieta desoldering viko per lydmetalis būti nuimti, tada stumti šildomos lituoklio galiuko ant desoldering wick. Lydmetalis bus absorbuojamas.

2. Pašalinti desoldering viko po lydmetalis buvo absorbuojamas.

3. Nupjaukite naudojamas skyriuje viko naudojant replės.

4. Pakartokite veiksmus nuo 1,2 ir 3, jei lydmetalis yra ne visiškai pašalinti. Absorbability gali skirtis, priklausomai nuo tipo, lydmetalis. Sn63% ir 60% (alavo, jo kiekis) turi gerą absorbability.

Naudojimas :

Viela yra speciali priežiūros priemonė, kuri smarkiai sumažina perdarymas/taisymas laikas, elektroninių produktų ir gerokai sumažina šilumos žalos plokštės.Jis tinka suvirinimo aukšto tikslumo prietaisai, elektroninių ryšių pramonės, elektros gaminiai, micro technologijų, aviacijos pramonei, automobilių aparatūros ir elektros prietaisai ir pan. Dėmesio/ Perspėjimas:

Tiesiog touch " rankenos ir viko paketą desolder. Jei jūs neturite, sunkių nudegimų įvyks.

Norėdami išvengti gaisro, niekada nenaudokite lituoklio ar desoldering viko aplink kuro ar sprogioje aplinkoje.

Tik liesti rankena ir pakuotės desoldering viko kai desoldering. To nepadarius, rezultatas bus rimtų nudegimų.

Norėdami išvengti gaisro, niekada nenaudokite lituoklio ir desoldering viko aplink laikyti degalus ar sprogioje aplinkoje.

Nėra šilumos desoldering viko daugiau nei 5 sekundžių, kad būtų išvengta žalos dalys ir PCB.

Pastaba :

Prašome leisti 0.1-1mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū už jūsų supratimą. Birių užsakymus, prašome susisiekti su mumis dissccount !

Kitų Susijusių produktų nuorodos yra kaip belowing:

Prašymas Už lituoklio naudojimo,Telefono Remontas,ebs
Lydymosi Taškas 280 laipsnių pagal Celsijų
Modelio Numeris 1.0/1.5/2/2.5/3.0/3.5 mm*1,5 mm
Medžiaga Varis / Vario Lydinys
Skersmuo
Prekės Pavadinimas DasYida
Ilgis 1.0/1.5/2/2.5/3.0/3.5mm
Sertifikatas
Svoris about 15g
Standartas

Panašūs produktai