Jungiklis Internete, Šeimos Narystės 12 mėnesių 365day Galiojimo pabaigos Data: Feb 2022

€2.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Prieigos Kontrolės Kortelės, Saugumas Ir Apsauga, Pigūs Prieigos Kontrolės Kortelės, Aukštos Kokybės Saugumas Ir Apsauga, Prieigos Kontrolės Kortelės.

Vieną kartą įsigyti ,duok man savo el. pašto!Tai ne kodas!

Vieną kartą įsigyti, siųsti man savo paskyros el. pašto adresą ir Slapyvardį . Man bus išsiųsti el. laišką su kvietimu jums nedelsiant. Por favor, dame tu correo electrónico después del pago.

Tai ne kodas!

Man bus traukti jus į savo šeimos。 Jūs turite prisijunkite prie savo el. pašto ir rasti kvietimą aš atsiųsti jums Por favor, compruebe que usted es la única persona en la familia antes de unirse a nosotros. Si usted tiene una Sub - cuenta, o alguien más existe, usted no puede unirse a mi familia.

Oficialų šeimos nariai. nebus jokių problemų

✔Šis internetinis narystės neturi ateiti su bet kuriuo kodu. ✔Jums yra pirkimo vietoje bendrą šeimos nario sąskaitos už 1 metus. ✔Tai 50% pigiau nei Atskirų 12 mėnesių narystę! ✔El. laišką su kvietimu prisijungti prie šeimos grupės, bus išsiųstas jums per kelias valandas. Prašome įsitikinkite, kad jums suteikti pakankamai informacijos, kad galėtų mane greitai procesas. ❗❗❗Svarbios Pastabos: Prieš prisijungdamas prie " šeimos grupei, prašome išsilaisvinti iš bet kurios esamos šeimos grupės. Jei yra vaiko sąskaitą jūsų šeimos grupei, jūs turite perkelti į vaiko sąskaitą kitiems šeimos grupės prieš pradėdami dirbti. Taip pat galite sukurti naują Paskyrą, prisijungti prie savo šeimos, grupėje. Ar tai veikia U. S, Kanada, U. K, Australija, Vokietija, Prancūzija ir pan.? Taip, tai veikia visame pasaulyje. Prašome atkreipti dėmesį, kad kai kurios šalys gali neturėti prieigos prie eShop ar gali kinta internete funkcijas. Norėdami išspręsti šią problemą, jūs galite nustatyti regione savo Sąskaitos į kitas šalis, pavyzdžiui, U. S gauti prieigą prie eShop.

Aš neturiu žaidimai. Visi mano šeimos nariai yra nepriklausomi. Žaidimas negali būti dalijamasi. Naujokai, prašau, nereikia pirkti tai, nes žaidimas

Prisijungti prie savo šeimos. Jūs galite žaisti tik su paskyrą turite sujungtos. Tai gali būti tik atliko vienas asmuo ir negali būti dalijamasi su savo vaiku ar subfondo sąskaitą

Por favor, compruebe que usted es la única persona en la familia antes de unirse a nosotros. Si usted tiene una Sub - cuenta, o alguien más existe, usted no puede unirse a mi familia.

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai