POSENPRO 7PCS 3mm-10mm Sienos Plytelių, Keraminių ir Stiklo Gręžimo karūnos Įrankių Rinkinys Karbido Nerūdijančio Plieno Driiling Aukščiausios Kokybės

€0.90

-30%

€1.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Elektrinių Įrankių Priedai, Įrankiai, Pigūs Elektrinių Įrankių Priedai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Elektrinių Įrankių Priedai.

★ PRODUKTO APRAŠYMAS

Produkto Tipas : Pramoninė Lydinio Gręžtuvas Modelio Nr.: PAZT Medžiaga: HSS 4241 Specifikacija: 3mm/4mm/5mm/6mm/8mm/10mm/12mm Taikoma): taikymo Sritį, Stiklo,Keramikos,Plytelių,ir kiti kieti ir trapūs medžiagų Pastaba: vanduo turėtų būti pridėta prie atviros skylės gerinti paslaugų gyvenimas

Pramonės Lydinio Grąžtas

Į POSENPRO PAZT Pramonės Lydinio Gręžimo, skylių yra tvarkingas, sklandžiai, ir jokių lūžio kraštų. Nėra drebulys reiškinys, ir pradedantiesiems yra lengva rasti. Pjūvis varža yra maža, kuris padidina atidarymo greitis. Lengva papuošti po drožimo, lengva pašalinti žetonų. Tinka stiklo keramikos granito gręžimas sunku ir kietųjų medžiagų, tokių kaip keramikos čerpių ir plytų sienos.

★ PO PARDAVIMO PASLAUGOS

PASLAUGA

ĮSIPAREIGOJIMO

Jeigu kokybės problemų, tokių kaip dizainas, gamyba, funkcija per garantinį laikotarpį, POSENPRO imasi visą atsakomybę ir prisiima visus ekonomikos patirtos.

PALANKIOS

KAINA

POSENPRO pateikti gyvenime palankios kainos pirkėjui su medžiagų ir atsarginių dalių, naudojami sistemos veikimą.Įrenginių priežiūra.

PROFESINIO ORIENTAVIMO

Paskirti specializuotos inžinierių, kad išmokyti jus, kaip įdiegti, naudojimo, priežiūros ir remonto darbus. Mes jums nuotraukas ar vaizdo įrašus ir aiškiai.

APIE SIUNTOS Jūsų užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes stebėti šį vežimą ir būkite kantrūs. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Šalies Laivybos Būdas, Pristatymo Laikas, Kinija Cainiao Super Ekonomiką, Apie 15-60 darbo dienų Yanwen Ekonomikos Oro Paštu Apie 15-60 darbo dienų 4PX Singapore Post OM Pro Maždaug 15-60 darbo dienų Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius Apie 25-60 darbo dienų Kinija Paštu, Oro Paštu Apie 30-50 darbo dienų ePacket Apie 15-30 darbo dienų Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas Apie 20-30 darbo dienų Pardavėjo Pristatymas Metodas Apie 10-60 darbo dienas

SUSISIEKITE su MUMIS, Mūsų darbo laikas 09:00-18:00, nuo pirmadienio iki šeštadienio Pekine Metu. Bet jūs galite susisiekti su mumis per TradeManager bet kuriuo metu, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau . Skundus ir pasiūlymus galite siųsti el. paštu [email protected]. Mes didžiuojamės, geriausių klientų aptarnavimo, kuris yra akivaizdus mūsų dabartinės atsiliepimų. Mes tikimės, kad tarnauti jums.

ATSILIEPIMAI

Prašome pateikti mums 5 - žvaigždučių

Mes išlaikyti aukštą puikus ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! atsiliepimų isvery svarbu.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!Taigi, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

Prekės Pavadinimas POSENPRO
Taikoma taikymo sritis Stiklo,Keramikos,Plytelių,ir kiti kieti ir trapūs medžiagos
N Vanduo turėtų būti pridėta prie atviros skylės gerinti paslaugų gyvenimas
Specifikacija 3mm/4mm/5mm/6mm/8mm/10mm/12mm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga HSS 4241
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris PAZT
Produktas T Pramonės Lydinio Grąžtas

Panašūs produktai