1PC Kelio Įtvaras Paramos Mova Reguliuojamas Atvira Girnelė Stabilizatorius Raštas Nailono Wrap Artritas Menisko Plyšimo Veikia Sporto

€2.55

-68%

€7.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Alkūnė & Antkelius, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Alkūnė & Antkelius, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Alkūnė & Antkelius.

1Pcs Kelio Girnelė Raštas Petnešomis Silikono Pavasario Kelio Trinkelėmis Krepšinio Veikia Suspaudimo Kelio Rankovės Paramą Sporto Kneepads

Stilius:

Stilius: nr. pavasarį, GERAI audinys Stilius B: Dvi spyruoklės, GERAI audinio, vidinis elastinga medžiaga Stilius C: Keturios spyruoklės, GERAI audinio, vidinis elastinga medžiaga Pastaba: pavasaris ant nugaros fotografavimo. Tikrasis pavasaris buvo įsiūtas į kelio trinkelėmis. Nuotrauka yra tiesiog visiems suprasti, skaičių ir vietą, pavasarį.

Aprašymas:

Prekės apima vieno kelio rankovėmis, kuri yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, reguliuojamas, kvėpuojantis, patogus ir patvarus jums dėvėti. Šio kelio mygtukai yra pakankamai ilgas, kad padengti visą savo kelio, ir suteikti apsaugą savo kelio, idealiai tinka lauko sporto, fitneso, mankštintis. Savybės: Pagamintas pagal aukščiausios kokybės medžiagos, reguliuojamas, kvėpuojantis, ir patogūs, kad jums dėvėti. - Dispersinis kelio slėgis, tinka odos, patogūs vaikščioti ir mankštintis. - Kelio padas suteikia tolygų spaudimą, plinta nuo pagrindinio kelio į žemiau kelio suteikti apsaugą. - Ji neturi įtakos lankstumo sporto. - Tai kelio trinkelėmis gali suteikti papildomos kelio apsaugos visų rūšių oudoor sporto.

Pavadinimas Neopreno Kelio Sportas
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija Kelio Įtvaras Paramos Rankovės
2 funkcija Juoda Neopreno Kelio
Amžius Suaugusiųjų
Modelio Numeris antkelius
Medžiaga Neopreno
3 funkcija Įtvaras, Kelio Diržas
Funkcija 1 Sporto Paramos Petnešomis

Panašūs produktai