Mados Smart Watchband Už Xiaomi Band 3 Silikono Spausdinimo Reikmenys Apyrankė Mi Band 3 Apyrankės Už Miband 3 Dirželis

€1.36

-30%

€1.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Watchbands, Laikrodžiai, Pigūs Watchbands, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Watchbands.

Skatinimas:

1. Nešiojami riešo juostos / riešo dirželis XIAOMI MI Band 3 2. Gražus pakeitimo spalvos jūsų apyrankę 3. Lengva ir paprasta naudoti 4. Pagamintas iš aukštos kokybės Silikono medžiagos, aplinkos ir sveikatos 5. Minkštas ir kietas, patogūs dėvėti

Paketą, įskaitant:

1* Silikoninė dirželis(neapima mi band 3 žiūrėti)

?Atkreipti Dėmesį:

Dėl savo skirtingų ekrano nustatymas ir apšvietimo, nuotraukoje gali, turi tam tikrų spalvų skirtumas nuo realaus objekto. Tačiau mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyti. dėkojame ir prašome suprasti.

Apsipirkimo

Paramos Lašas laivybos ir sumaišyti užsakymus Tiekti originalias nuotraukas į mūsų Agentai ir Bendradarbiauti Sveiki Pridėti mūsų parduotuvėje į savo mėgstamą PARDUOTUVĘ SĄRAŠĄ ir follov/ Parduotuvėje Klubai

Apie Mokėjimą

Prašome įsitikinkite, kad jūsų apsipirkimas adresą ir užsakymo informacija yra teisinga kokių nors klausimų,susisiekite su mūsų Klientų aptarnavimo vadovo Asistance.

Apie Atsiliepimus

Mes Siekiame, kad Teigiamų Atsiliepimų apie visas Operacijas ir TEIGIAMĄ įvertinimą pagal 5 ŽVAIGŽDUČIŲ, dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas vith savo pirkiniu,prašome susisiekti su vrith mums prieš palikti atsiliepimus ir vre vill padėti toResolve bet kokį Klausimą jums.

Sąlyga Naujas su žymės
Užsegimas Tipas Sagtis
Juostos Ilgis 20cm
Grupė Medžiagos Tipas Silikono
Modelio Numeris pts510
Prekės Pavadinimas GoGoey
Elemento Tipas Watchbands

Panašūs produktai