KingRoon Osmoso Sistemos Cutter Žirkliniai Supjaustyti Įrankis Vandens Valymo Filtras PVC ir PU Gumos, Silikono Plastikinių Vamzdžių Vamzdžių Pjovimo Įrankis

€1.23

-10%

€1.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai.

1.Tai Pipe cutter yra lengva ir saugu naudoti ,patvarumo,atsparus Vandeniui dizainas 2.Yra nerūdijančio plieno ašmenys ir pavasarį. Korpusas pagamintas iš tamprios patvaraus plastiko. Yra skylė, per pabaigos, kad jūs galite pridėti jį prie raktų grandinės, pakabinti ant karoliai ir kt., taigi, jums nebus prarasti. 3,Tinka iki 6mm skersmens vamzdžiai. Taip pat gali būti naudojamas siekiant sumažinti gijų. Tinka PE arba PU žarnos, Gali būti supjaustytas į skirtingų ilgių PE vamzdžių ir PU trachėjos pagal reikalavimus.(Nenaudokite kaip vielos pjovimo arba jums bus nuobodu menčių, tačiau.) 4,tinkamai sėdynės jūsų Išvyniojamų vamzdis, būtina turėti švarią, kvadratas, pabaigos. Be to, jūs rizikos lėtai, arba, dar blogiau, užsikimšimo, karšto pabaigos. Tai super-sharp vamzdžiai cutter yra puikus įrankis, siekiant gauti gera, kvadrato sumažinti savo vamzdžiai, kiekvieną kartą.

Paketas apima: 1pc vamzdžių pjoviklis

Bendrą Tipo Buitinės Žirklės
Prekės Pavadinimas KINGROON
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Paketas Apima 1pc vamzdžių pjoviklis
dydis 85*25*35 mm
Elemento Tipas Teflono vamzdžių pjoviklis
Modelio Numeris B01232-30
Medžiaga iš disko Nerūdijančio plieno
Spalva Dangaus Mėlyna
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai