25 vnt Didmeninės Kainos Popieriaus Šiaudų Oranžinė Juoda Juostele Geriamojo Šiaudų Helovinas Visų Šventųjų Dieną Šalies Apdailos Reikmenys

€0.92

-13%

€1.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vienkartiniai Šalies Stalo, Namai Ir Sodas, Pigūs Vienkartiniai Šalies Stalo, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Popierinių Šiaudelių, geriamojo popieriaus, šiaudelių, Popieriaus Gėrimo Šiaudelis.

Šios knygos šiaudelis yra puikus vestuvėms, mason indai, gimtadienio, kūdikių dušai, vestuviniai dušai, arba bet kuriuo metu jums reikia įtraukti tam tikrą stilių, kad jūsų šalis arba gauti kartu! Taip pat galite naudoti juos kaip tortas pop lazdos.

Mūsų Popieriaus Šalies Šiaudelius bus pridėti puikus prisiliesti spalva ir glam jūsų elegantiškas renginį.

Ekologiški ir 100% biologiškai suyrančios, išspausdintas su sojos rašalas.

1.Medžiaga: Maisto kokybės Balintas Popierius,Tai biologinės kilmės Dažų,ji sudaryta su maisto saugus rašalo 2. Ilgis: 7.75" Vidinis " Dia: 5.5 mm Išorinis Dia:6mm(1/4inch). 3.Pakuotė: opp maišelį su 25pcs 4.Naudojama: Bet kuri šalis stalo, saldainiai švediškas stalas,vestuvių, gimtadienio, kūdikio dušas, graduction, atostogų ir kasdien šventės, ir kt. 5.Cetification: FDA,CE cetification Pagal SGS 6.Ilgaamžiškumo: gali ištverti be vandens ilgiau nei 24 valandas

Jeigu turite kokių nors tyrimo ar poreikius,prašome patarti,džiaugiamės galėdami dirbti su menkiausių smulkmenų jūsų poreikius,labai Ačiū :)

Mes esame profesionalų didmeninės prekybos/gavimas Kinija,Jei turite kokių nors užklausą,prašome nedvejodami kreipkitės į mus :)

Iš Dia 0,6 cm(1/4inches)
Proga Motinos Diena
Rašalo pagamintas su maisto saugus rašalo
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas Lecau
Modelio Numeris cs156
Medžiaga Maisto Kokybės Balintas Popierius
Įvykis & Party Elemento Tipas geriamojo popieriaus, šiaudelių
Vienkartiniai Indai Tipas Vienkartiniai Šiaudelius
Modelis Širdį

Panašūs produktai