Dvigubos Pusių Kabantys Papuošalai neaustinių Organizatorius 30 Kišenės 14 Kablio Kilpa Skirtukai Turėtojas Saugojimo Krepšys Be Pakaba (Juoda)

€2.86

-18%

€3.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

PATVARUS & FUNKCINIAI: Pagamintas iš tvirtos Neaustinės medžiagos+PVC audinio, jis yra 30 Skaidrus kišenės teikti saugojimo auskarus, žiedus, apyrankes bei sages. 14 Kablys-kilpos dizaino namas karoliai ir bangles.DVIPUSIS: kelionių organizatorius siūlo dvipusis sandėliavimo, kad tilptų visi jūsų juvelyriniai dirbiniai ir aksesuarai įvairių dydžių ir formų, o užkirsti kelią jų nuo įbrėžimų ir painiojimąsi.LENGVA PRIEIGA: Skaidri kišenė dizainas išlaiko jūsų papuošalai prieinama ir galima lengvai pastebėti tikslią papuošalo norite.VIETOS TAUPYMAS: pakaba dizainas leidžia organizatorius turi būti įrengti bet kur, įskaitant ant durų, ant sienos ir spintos. Tai gali būti sulankstyti iki kompaktiškas dydis, kuris Puikiai tinka keliaujant.STILINGAS: stilingas suknelė dizaino papuošalų organizatorius kelia įdomus tvist dėl jūsų papuošalai organizuoti ir padaryti jūsų kambarį atrodo žavinga ir girly.Spalva: BlackMaterial: Neaustinės medžiagos+PVCSize: 72*34cmElegant drabužių formos dizainas. Dual sided saugojimo atliks visus jūsų papuošalai. 30 Skaidrus kišenės tegul jums pamatyti, kas yra saugomi viduje. 14 Kablys-Kilpos bus išlaikyti karoliai ir juvelyriniai dirbiniai iš tangling. Komplektą Sudaro: 1 x Kabinti Papuošalų Organizatorius (Be Medinės Kabyklos)Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas. Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai