Linksmų Kalėdų "PASIDARYK pats" Rankų darbo Lipdukas Paketo Ačiū Etiketės Sandarinimo Lipdukai Šalies Švenčių Dekoro Prekių Vaikams, Suaugusiems

€2.32

-33%

€3.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Įvairūs Lipdukai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigiai Įvairūs Lipdukai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Įvairūs Lipdukai.

Prekės informacija

Medžiaga: Popierius Skersmuo: 2,5 cm/1 colių Modelį:kaip paveikslėlyje parodyta Kiekis: 500pcs/roll 100%Brand New ir Aukštos Kokybės Proga:Kalėdos/Vestuves/Šalis/Šventinių/Gimtadienio/Konditerijos Apdaila/Slapukas Krepšiai Savybės: Šis lipdukas spausdinti Kalėdų eglutės, Kalėdų Senelis, briedžių, pristato nuotraukų tai, panaudota, švęsti Kalėdų. mutis modelius už sąrašą, modeliai yra gerai suprojektuoti, ir gražus dizainas yra puikus visoms progoms, todėl jūsų kvietimą daugiau specialių. Taip pat gali būti įterptas į bet kurią vietą, kad reikia antspaudas lipdukai, tokie, kaip sveikinimo atvirukai, gėlės, puokštės, sklypai, saldainių maišeliai, dovanų antklodės. Puikiai tinka įmonėms, interneto mažmenininkų, parduotuvių ir mažų parduotuvių naudoti krepšiai, audinių, dėžės ir daugiau. Tai yra geras pasirinkimas dovana vyniojimo Kalėdų.

Pastaba:

1.Prašome palyginti produkto dydį su liniuote, prieš perkant, prašome neįsivaizduoja, manau.Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo įvairių stebėti. Ačiū! 2.Jei turite didelį kiekį , prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš suteikti jums geriausia nuolaida, ačiū!

Medžiaga Popierius
Kilmės KN(Kilmės)
Formos ROUND
Amžius >3 METŲ
Spalva Raudona
Parama Dropshipping
dydis 1INCH

Panašūs produktai