BREYLEE Anti-senėjimo Serumas, Hialurono Rūgštis, Rožių Maitinamasis Vitamino C Balinimo Kremas, Stangrinantis Raminantis Veido Priežiūra, Remontas Esmė

€2.36

-20%

€2.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Serumas, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Serumas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Serumas.

Grynas Hialurono Rūgšties Serumas

Sudėtyje yra mažos molekulės, hialurono rūgštis, šis produktas gali greitai prasiskverbti į dermos sluoksnį, kad būtų pasiekti gilų drėkinimą poveikį. Hialurono rūgštis yra geriausias natūralus drėkinamasis medžiaga, šiuo metu žinomas kaip "natūralus drėkinamasis agentas". Ji gali veiksmingai išspręsti problemą drėkinti sausas, nuobodu odos, atkurti elastingumą ir drėkina ir remontas odos.

Grynas Rožių Serumas

Šio produkto sudėtyje yra natūralių rožių esmę ir priima šaltojo presavimo gavybos procesas išlaikyti kiekvieną lašelį gėlės esmė švieži. Su gebėjimas giliai įsigeria ir maitina odą taip, kaip jį laikyti, įtampos, šis serumas gali pašalinti sausumo, šiurkštumo ir smulkias linijas. Ir jos natūralių veikliųjų augalų atstovai gali sukelti negyvas odos nukristi greičiau.

Gryno Vitamino C Serumas

Sudėtyje yra didelio aktyvumo mažos molekulės Vitamino C, antioksidantų apsaugą, šis produktas gali užkirsti kelią melanino susidarymą. Taip pat tokias funkcijas, kaip balinimas ir balinimo odos spalva, ir pašalinti defektus ir melanino, ji gali atkurti odos sveikatą, skatina odos metabolizmą ir aktyvuoja pažeistos odos ląsteles taip, kad būtų atkurti elastingumą.

Retinolis Serumas

Retinolis yra bendras terminas, Vitamino A. Kaip riebaluose tirpių alkoholio, kuris skatina kolageno gamybą, jis gali padidinti odos elastingumą, sklandžiai ir įtempia odą ir pašalinti smulkias raukšleles. Tai yra korinio ryšio komponentas ir antioksidantas, kuris turi funkciją reguliuoti medžiagų apykaitą epidermio ir stratum corneum.

Remontas Serumas

Šio produkto sudėtyje yra įvairių augalų ekstraktų. Jos ramunėlių gali giliai remonto odą, veiksmingai būklės ir teisybė pažeistos odos (įskaitant ir jautrią odą) ir spuogai linkusi oda, remonto ir maitina rausvas arba pažeistą odą, remontas odos ląsteles ir pagerinti odos\ \ 's self-remonto galimybę, todėl atstatyti odos sveiką būklę.

Naudojimas:

Po valymo veido, imtis 3-5 lašai į delną ir taikyti jį savo veidą su ranka. Masažas produktą į savo kaklo užtikrinti absorbcija. Taikyti du kartus per parą, dieną ir naktį.

Prašome atkreipti dėmesį:

1. Jei oda jautri, prašome patikrinti gaminio viduje ranką pirmas. Pradėti jį naudoti, kaip įprasta, jei nėra diskomforto.

Jeigu diskomfortas atsiranda, prašome nedelsiant liautis vartoti vaisto ir kreiptis pagalbos dermatologas.

2. Jei produktas purslų į akis, praplaukite jas su gėlo vandens iš karto.

Laikymas:

Laikykite jį vėsioje, sausoje vietoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Prekės Pavadinimas BREYLEE
Formulės Skystis
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Veido Serumas
Funkcija 1 Balinimas, Veido Odos Priežiūros Rose
Pažymėjimo Numeris Anti-senėjimo Serumas
Funkcija BREYLEE Serumas Serijos Hialurono Rūgštis Vitaminas C
Sertifikavimo GZZZ
Komponentas HIALURONO RŪGŠTIS,GLICERINAS,HIDROLIZUOTAS TAIP
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Modelio Numeris YY360
GZZZ YGZWBZ
2 funkcija Maitina 24k Aukso Įmonės Raminantis Remonto Esmė 1pcs
Lytis Moteris

Panašūs produktai