"Bluetooth" ir Garso Imtuvas, Siųstuvas Bluetooth 5.0 Stereo Muzikos 3.5 mm AUX Lizdas 2-in-1 USB Belaidžio ryšio Imtuvas, Adapteris, skirtas TV PC

€2.42

-50%

€4.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: USB, "Bluetooth" Adapteriai/Dongles, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs USB Bluetooth Adapteriai/Dongles, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, USB, "Bluetooth" Adapteriai/Dongles.

Q: Ar T10 Paramos ir stereo Hifi ?

A: Taip, paramą ir stereo Hifi, 100% aukštos kokybės garso.

Klausimas: Kodėl aš negaliu rasti T10 mano kompiuteris?

A: Kai jūs prijunkite T10 į savo kompiuterio usb prievadą, kompiuterio usb prievado tiesiog būti naudojamas kaip elektros energijos tiekimo T10. Taigi, kompiuterio, nereikia turi pamatyti tai, tu tiesiog reikia prijungti prie KOMPIUTERIO, 3.5 mm AUX kabelį, todėl jis bus dirbti KOMPIUTERIU. Naudojant PC, jums reikia naudoti TX režimas(Raudona lemputė mirksi). Tada sujungti su savo "Bluetooth" ausinės/garsiakalbio.

Klausimas: Kodėl aš negaliu rasti T10 mano išmanusis telefonas "bluetooth"?

A: Kai naudojate T10 suporuoti su telefonu, turite patvirtinti, T10 buvo "bluetooth" imtuvo režimą (LED šviesos turėtų būti MĖLYNA mirksi).Jei šviesa buvo raudona mirksi,Jo "bluetooth" siųstuvas režimu ,ne imtuvo režimas ,todėl jūs galite rasti jį į savo telefoną.

Klausimas: Kodėl aš negaliu poros su savo "bluetooth" ausines ?

A: Kai naudojate T10 suporuoti su savo "bluetooth" ausinės, turite patvirtinti, T10 buvo "bluetooth" siųstuvas režimas (LED šviesos turėtų būti RAUDONA mirksi). Aux turėtų būti sujungtas su PC ir T10. Jei šviesa buvo mėlynai mirksi,jo "bluetooth" imtuvo režimą ,ne siųstuvo , todėl jūs galite ne poravimas su "bluetooth" ausines.

Q: Kaip pakeisti tarp "bluetooth" siųstuvas(RAUDONA šviesa) ir imtuvo režimą(MĖLYNA šviesa) .

A: Tiesiog paspauskite jungiklio mygtuką,tada įjunkite jį į savo noriu režimu.

Q: Kodėl aš prisijungti sėkminga,tačiau jos neturi garso?

A: siųstuvas režimas(Raudona lemputė): Jums reikia naudoti 3,5 mm garso kabeliu prijunkite savo TV/PC/Tabletės su mūsų KN320. Pastebėta, 3.5 mm kabelio turėtų būti pluged į jūsų TV/PC/Planšetinio kompiuterio 3,5 mm garso išvestį. Į imtuvo režimą(mėlynoji šviesa): Jums reikia naudoti 3,5 mm garso kabeliu prijunkite savo Stiprintuvo/laidinio garsiakalbis/automobilių garso sistemos su mūsų KN320. Pastebėta, 3.5 mm kabelio turėtų būti pluged į jūsų Stiprintuvo/laidinio garsiakalbis/automobilių garso sistemos 3,5 mm garso įvesties.

Q: ar galiu naudoti savo bevielio ryšio klaviatūra/pelė ?

A: Ne remti !! Mūsų įtaisas gali būti naudojamas kaip "bluetooth" imtuvo arba "bluetooth" siųstuvas. Gali būti naudojamas kaip WiFi/Bevielio ryšio adapterį, kad galėtumėte susisiekti su "WiFi" tinklą ir dozės negali dirbti su klaviatūra / pelė.

Q: ar galiu naudoti jį prijungti tarp telefono ir Stiprintuvo/laidinio garsiakalbis/automobilių garso sistemos ir pan.?

A: Taip ,bet reikia patvirtinti savo Stiprintuvo/laidinio garsiakalbis/automobilių garso sistemos 3,5 mm garso išvesties prievadas.

Q: ar galiu naudoti jį prijungti tarp "bluetooth" ausinės/garsiakalbio ir TV/PC/Tablet/CD Grotuvas/MP3/MP4 ?

A: Taip. Bet jums reikia naudoti 3.5 mm kabelio kištuką įkiškite į jūsų TV/PC/Tablet/CD Grotuvas/MP3/MP4 s 3.5 mm AUX audio uosto. Tada susisiekti su mūsų įtaisas.

Klausimas: Kodėl kai aš prisijungti su T10, Jos neturi triukšmą ar garsą silpnas ?

A: Jo, nes galite naudoti USB Maitinimo negalite tinka T10, Jums reikia pakeisti kitu USB maitinimo ir patvirtinti USB maitinimo tik palaiko DC 5V išėjimas, negali remti 9V/12V arba įvairios produkcijos.

Pakuotės Turinys

1x 5.0 "Bluetooth" Adapteris (Parama siųstuvas ir imtuvas režimai)

1x 3.5 mm Aux Kabelis

1x Naudotojo Vadovas

Produkto Savybės:

1.Tai labai nešiojamų, lengvas belaidis garso siųstuvas & imtuvas yra ideali belaidžio garso sprendimas įvairiausiose situacijose ir naudoja.

2.Siųstuvas režimas:belaidžiu ryšiu siunčia garso iš jūsų ne "Bluetooth" TV, namų stereofonine sistema arba CD grotuvas, "Bluetooth" ausines ar garsiakalbius

3.Imtuvo režimas: belaidžiu ryšiu siunčia garsą iš jūsų "Bluetooth" įjungtas telefono, planšetinio ar asmeninio kompiuterio į savo laidinę stereo, garsiakalbius arba ausines.

4.Nėra įmontuota baterija, ir jis yra maitinamas DC 5V usb sąsaja:

A. Įdėkite usb power, raudona šviesa įjungta, perdavimo režimu, mirksi raudona lemputė, kai sudaroma ryšio pora, ir raudona šviesa yra visada po suporavus.

B. Įdėkite usb power on", gaunančioji režimas yra mėlyna lemputė, mėlyna lemputė mirksi, kai sudaroma ryšio pora, mėlyna šviesa yra visada po suporavus prietaisus.

5.Platus Suderinamumas: Su įtraukti 3.5 mm kabelio, tai Imtuvas Siųstuvas adapteris gali būti plačiai naudojamas kompiuteris, nešiojamas, namų stereofonine sistema, ausinių, išmanusis telefonas, Mp3 grotuvas, CD grotuvas ir kt.

Feature10 Vieno Mygtuko Perjungimo Režimas(RX ar TX)
Matmenys 43*21*11mm
Funkcija 8 Powered by USB
Modelio Numeris T10
3 funkcija 3.5 MM Jack AUX "Bluetooth" Garso Muzikos Imtuvas
"Bluetooth" Standartas Bluetooth V5.0
Funkcija 7 Paramos Dropshipping Didmeninė ir dropshopping
Veikimo Diapazonas Iki 10m / 33ft (be jokių blokavimo objektai)
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Pakuotė Taip
Funkcija 5 PC TV Garsiakalbiais, "bluetooth" siųstuvas, televizijos
2 funkcija "Bluetooth" Siųstuvas, TELEVIZIJOS
Sąsaja 3.5 mm
WIFI Standartą NĖRA
Funkcija 1 "Bluetooth" Automobilinio Rinkinio Muzikos Adapteris
Porą Pavadinimas(Imtuvo režimas ) KN320
Funkcija 9 Kiekvienas prietaisas būti išbandyta griežtai prieš išvežti,Garantuotas 100% Geras
Kiekis GARSO
Funkcija 6 belaidžio "Bluetooth" AUX garso imtuvas
Technologijos BT5.0, A2DP, AVRCP (imtuvo režimą tik)
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Prekės Pavadinimas GOOJODOQ
Parama AAC No
4 funkcija "bluetooth" A2DP Stereo
Garso Takelio Dvigubas
Siųstuvas režimas raudona LED lemputė

Panašūs produktai