3PCS Žvejybos Linija Fluoridų Padengtas Lyderis Linijos Nailono Stipri Žvejybos Vielos Vienagijai siūlai-Line Japonija Mater Karpių Žvejybos Linija

€7.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Linijos, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Linijos, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Linijos.

DYDIS

Dėmesio! Dėmesio! Tai yra fluoridų padengtas žvejybos liniją, kuri yra Japonijos nailonas padengtas anglies fluoridų, Jei norite 100% anglies . Pardavėjo Kontaktiniai! 1.Japonijos medžiagos, fluoro anglies žvejybos linija 2.Unikalus trijų sluoksnių, iš proto vienagijai siūlai, 3.Paviršiaus buvo elgiamasi su multi-layer dervų ir anglies fluoridų coatin,pildymo greičio linija buvo padidėjo 25% 4.Vieno vielos grūdinimo procesą, Japonijoje,Didesnis savitasis sunkis nei nailono laidą apie 30%. 5.Japonija didelio grynumo nano nailono žaliavos,Šešių sluoksnių dervos ir šešių sluoksnių anglies fluoridų! 6.Nailono molekulės jungiasi sandariai kartu didinti įtampos linija,specialią fluoro danga apsaugo vandens molekulių ,išvengti linija dydžiai, kurie negali gauti didesni.Fluoro danga gali sumažinti įtampą vandens su meškere, ir žvejybos liniją patenka į vandens greitai. Yra dviejų rūšių plokštės, suvynioti su meškere: juoda ir skaidri. Kokybės žvejybos linijos yra tos pačios.

Formos Lygis
Medžiaga Nailonas
Su Skale, ar Ne No
Su Valdovas, ar Ne No
Kilmės KN(Kilmės)
Klampumo Charakteristika Kriaukle Linija
Pozicija stream

Panašūs produktai