2vnt Automobilių H1 COB LED Žibintų Hi/Lo Šviesos Tolimosios Šviesos Žibinto Lemputė Balta 6500K 1 2V-24V Rūko Lempos Lemputes Rinkinio

€3.17

-63%

€8.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Žibintų Lemputes(LED), Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Automobilių Žibintų Lemputes(LED), Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Žibintų Lemputes(LED).

Paketą, Įskaitant: 2 x Automobilį Led Lemputės Savybės: *1.720 laipsnį Sferiniai trimatis išsklaidytoje šviesoje , kuri, jos ryškumas padidėjo 200 proc. *2.Su stipriu penetrability, difuzinis atspindys neįvyks, nes rūko , kurios gali veiksmingai užkirsti kelią avarijoms. *3.Naudoti high-end šunto varžos ir atnaujinti vario Jack nutraukti blykstės naudojimą. *4.Puikios šiluminės charakteristikos sumažinti šviesos slopinimas greičio LED šviesos karoliukai, kad gyvenime yra 10 kartų originalas. *5.Energijos taupymas ir aplinkos apsauga. *6.Tai LED technologija sumažina energijos sąnaudas, nuo 40% iki 80%. *7.Daugiasluoksnės karščiui atsparaus stiklo pluošto plokštė yra atspari vandeniui ir energijos taupymo, todėl jūs galite prijungti ir leisti,aplinkos apsaugos ir saugus. Specifikacija: *Šviesos Spalva:Balta Šviesa *Lizdas, Tipas:H1 *LED Modelis:COB *Įtampa:DC12V-24V *Spalvos Temperatūra:6500K-7500K *Galia: 12W *Šviesos Šaltinis: LED *Šviesos srautas:1200LM *Medžiaga: Aliuminio + High Power. *Tarnavimo laikas: 50.000 Valandos *Intervalas Tinka:Priešrūkinis Žibintas Pastaba: 1.Pašalinti originalios lempos, palyginti, ar chuckas yra nuosekli, ir tada rinktis ir pirkti. 2.Šios lemputės yra ne priekinis žibintas arba aukštos beam šviesos.

Įtampa 12V
Feature1 led rūko lemputės
Medžiaga Aliuminio lydinys
Automobilių Prekės Ženklas Universalus Automobilių Žibintai priešrūkinis žibintas
Galia 12W H1 Car LED Fog Light Bulb
Funkcija 12 Automobilio Rūko Žibintas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Feature13 automobilių žibintų
Spalvos Temperatūra 6500K
Automobilio Modelis Universalus Priešrūkinis Žibintas

Panašūs produktai