Mados kalnų krištolas Aukso Sidabro Padengtą Apyrankės Moterims Kristalų Multi-layer Rankogalių Apyrankės Apyrankės Bling Vestuvių Papuošalai Dovana

€1.76

-10%

€1.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Bangles, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Bangles, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Bangles.

Mados kalnų krištolas Ruožas Sidabro Apyrankės Femme Kristalų Multi-layer Rankogalių Apyrankės Apyrankės Bling Vestuvių Papuošalai Gamintojas : YLIOYE Elemento Tipas: Apyrankės & Bangles Medžiaga: Lieti, kalnų krištolas Spalva: Sidabro(rodoma, kaip nuotraukoje) Dydis: Apyrankės skersmuo 5.6 cm(Reguliuojamas dydis) Kartų : Pažintys Šalis Kasdien dėvėti Prom Jubiliejų Stilingas ir šviesus, Stilingas ir unikalus dizainas leis jums patrauklesnis Grakštus rodyti moterų žavinga asmenybė Puiki dovana už meilę-tie, Sugauti tai gražus priedai už save, taip Pat puiki dovana jūsų draugams Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!! Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū!

YLIOYE yra pasaulio mados papuošalų paskirties pirkti internetu,nes mes funkciją visas naujausias mados juvelyrika ne tokios nuostabios mažos kainos, kad jūs galite lengvai sukurti naują išvaizdą kiekvieną sezoną,Mes visada stengtis padaryti unikalų,naujausias juvelyriniai dirbiniai, wi-oji mūsų gloal mados patirtis ir profesionalus dizaineris,gamybos komanda.ir Gamybos augalų。 Taigi, Jei jums reikia norint daug stilių ar kiekį, galite parašyti mums ir suteikti jums geresnį paslaugų ir geresnių kainų. Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl Basilico-pica.lt TradeManager arba rašykite mums. Mes galime atsakyti Laiškus per 12 valandų, per 24 valandas Savaitgalis. Paramos mišrios partijos, jei ji tinka jūsų poreikius,Prašome susisiekti su mumis laisvai. 1: Mūsų Sėkmės priklauso nuo jūsų pasitenkinimą .Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2: Jei jus tenkina elementus ir mūsų paslaugos,Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių,Mums bus malonu padaryti tą patį už jus. 3: Jei prekės yra kokių nors problemų. Jūs galite susisiekti su mumis ,mes suteiksime jums patenkinamo atsakymo. Prašome palikite mums neigiamų atsiliepimų,nes neigiamų atsiliepimų negali išspręsti bet ką.Manau, kad galime pasiekti aggreement po pokalbio . Ačiū už jūsų supratimą.

Funkcija Nuotaika Tracker
Modelio Numeris sz-1011
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas cinko Lydinys
Formos\modelis GEOMETRINIO
Apyrankės Tipas rankogalių apyrankės
Suderinamumas Viskas Suderinama
Lytis MOTERIS
Stilius Madinga
Medžiaga Crystal
Kilmės KN(Kilmės)
Nustatymo Tipas Šakės Nustatymas
Danga Sidabro Padengtą

Panašūs produktai