5 Poras Vyriškos Trumpos Kojinės Plonos Vielos Tinklo Kvėpuojantis Medvilnės Dezodorantas Vasaros Kojinių Vyrai Veikia Teniso Sporto Kojinės Kojinių Valtis

€3.10

-30%

€4.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

PASTABA: Kojinės Pakavimo Ne Lauke

Kvėpuojantis Akių ir Daugiau Patogus, Kvėpuojantis tinklelio dizaino palankios oro cirkuliacija, išvengti kvapas sporto produktų. Akių vėdinimo statybos sukuria maksimalus oro srautas ir sausas, Drėgmės Technologija užtikrina puikią drėgmės transportavimo mūsų ultra-wicking pluošto išlaikyti jūsų kojų kietas ir sausas veikia, ar bet kokiomis sąlygomis. Anti-lizdinė plokštelė & Mažinti Skauda Pobūdžio medvilnės ir technologijų derinys, kad profesinės kojinės daugiau minkštesnė ,Stora ir elastinga, todėl ji gali būti gera Vyniojimo jūsų kojų ir sklandžiai kojų siūlės pašalina didelių gabaritų siūlės sumažinti trinčiai ir papildomai lizdinės plokštelės apsaugą, o bėgioti ir žaisti sporto Smūgio Absorbcijos & Apsaugoti Jūsų Achilo Mūsų kojinės ateiti su kamšalu į kojų pirštų ir kulno srityse. papildomų ilgaamžiškumo ir komforto, aukštos dėvėti srityse.Pagamintas minkštas pliušinis pado pagalvėle pridedant komfortą. Aukščiausia PAVARA ant Kulno suteikia dilimui apsauga. Apsaugoti jūsų achilo sausgyslės nuo sužalojimo dėl batai trinties. Pagerinti Savo Veiklos rezultatus Arka parama dizainas laikyti jūsų pėdos arka stabilus ir saugus, pagerinti jūsų kojų nuovargį, saugo kojinės vieta gerina savo veiklos rezultatus už bet sporto veikla. Jums verta turėti juos Masto Programas, Šie įgulos kojinės yra ne per storas ar per plonas, žiemą šilta ir kvėpuojanti vasarą. Puikiai tinka žaisti krepšinį, futbolą, išvykos pėsčiomis, bėgimas, pėsčiomis, kelionės, dviračiai, lauko sporto ir kasdieniniam naudojimui.

Parama OEM Parama
Spalva Kaip nuotraukoje
Kilmės KN(Kilmės)
Pagrindinis Audinys Ingredientai Medvilnės
Storis Vidutinis
Taikant Lyčių Vyras
Lytis Vyrai
Pirštu-atskirti No
Sezonas Vasaros
Funkcija Kvėpuojantis, Prakaitas Sugeriančios, Dezodorantas, Antifrikciniai
Produktų kategorijos Kojinės
Žarna Aukštis Kojinės
Audinio Pavadinimas
Stilius Sportas, Priežastinį

Panašūs produktai