3d Pusrutulio Silikono Formos 6/15/24 Skylę Maisto kokybės Kepimo Forma Praktinių Šokoladiniai Saldainiai, Želė Pelėsių Kepimo Priedai

€2.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

[xlmodel]-[produktai]-[8888]

[xlmodel]-[custom]-[55103]

Reitingas temperatūra -40 c iki +210 c temperatūros.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[55102]

Priežastis, kodėl pasirinkti mus: Kokybė: Mes turime griežtas patikrinimas prieš siųsti jums. Garantija: Mes pažadą grąžinti visą arba piktintis, jei paketas buvo patvirtintas prarado. Komunikacijos: Mes turime profesionalus aptarnavimas komanda,galite susisiekti su mumis elektroniniu prekybos vadovu ir pranešimų centro. Professional: Mes teikiame Didmeninės prekybos, Tinkinti, Lašas laivybos,Agentas Pirkimo, jeigu reikia galime ir siųsti nuotraukas jums be watermark.

Vežimas: Nemokamas pristatymas Kinija Po Oro Paštu.

JAV ir Kanadoje: Maždaug 7-15 dienų;

Europos ir netoli šalių: Maždaug 10-30 dienų;

Brazilijos ir Rusijos ar kitų daugiau šalių: Maždaug 25-60 dienų; Jeigu jums reikia skubiai, prašome pasirinkti EMS/DHL/Fedex su extra siuntimu. DHL: 2-5 Darbo,EMS: 7-15 Darbo dienų.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Šokolado pelėsių
type1 saldainiai pelėsių
Funkcija Eco-Friendly
type3 kepimo Formos Pyragaičiai
type2 Kepimo Formą
Modelio Numeris 01
type4 3D Tortas Bakeware Pelėsių

Panašūs produktai