Magnetinis Įkroviklis, Micro USB Kabelis, kištukas Apvalus Magnetinis Kabelio Greito Įkrovimo Laidas Magnetas USB Tipo C Kabelio nemokamai

€0.61

-7%

€0.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mobiliojo Telefono Kabeliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Telefono Kabeliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobiliojo Telefono Kabeliai.

Aprašymas

Ilgis: 1m(3.28 pėdų) Išėjimas: 5V/2.4 A (Maks.) Produkto savybės Magnetinis dizaino, kad jūs patirtį, geriausias būdas įkrauti savo telefoną, " LED Indikatorius Įmontuotas Mėlynas LED indikatorius dega, kai kabelis yra aktyvus, Itin Patvarus Metalo Uostas +Nailonas Nerijos Vielos ,kurios Daro Produktas patvarus ir atsparus kinkd ir painiojimąsi. Lengva įkrauti kištukas yra atskirtas nuo laido.Kištukas gali likti ant telefono,Tik 1 sekundę prijungtas prie mokestis. Kištuko Apsauga Nuo Dulkių Magnetas jungtis gali būti kištuko apsauga nuo dulkių ir prailginti savo prietaiso. Be to, jis gali sumažinti žalą jūsų USB prievado, užkertant kelią dažnai prijungti ir traukiant. Patarimai: Šis Kabelis yra tik įkrauti, Ne duomenų perdavimui.

Prekės Pavadinimas Erilles
Kilmės KN(Kilmės)
Jungtis B Micro Usb
Savybės Magnetinis
Maksimali Srovė 5A
Sertifikavimo CE
Jungtis A USB A

Panašūs produktai