Gyvūnų Kūdikių Medžiaga Knyga Ankstyvojo Ugdymo Vaikų Knygų Šalkoņa Garso Minkštas Veiklos Ramioje Knyga Formų Skaičių Pažinimo Barška Knygos, Žaislai

€1.63

-39%

€2.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Kūdikių Medžiaga Knyga Šalkoņa Garso Vaikų Knygų Minkštas Veiklos Ramioje Knygos Naujagimių Ankstyvojo Ugdymo Sužinoti, Barška Žaislams 0-3 Metų Amžiaus Pyplys

Techniniai duomenys: Medžiaga: Audinys Dydis: 11 X 11cm/4.33 X4.33in Puslapių Kiekis: 4 Pages/8 Pusių Tinkamas Amžius: 0-3 Metų Amžiaus Kūdikiui Kalba: Lietuvių Pakuotė:1 X Kūdikių Medžiaga Knyga Ypatybės: 1.Kūdikio knyga yra gerai, pagaminti iš premium netoksiškos medžiagos, saugus ir praktiškas naudoti. 2.Su Šalkoņa skambėjimo popieriaus, BB žiedas, Šalkoņa Žiedas popieriaus funkciją, kūdikių žiupsnelis švelniai bus šalkoņa žiedu, gali pritraukti dėmesį kūdikį. 3.Spalvinga, gali būti naudojamas mokyti kūdikį atpažinti gyvūnų, spalvų, taip pat galima naudoti kaip piešimo knygos. Skatinti tolesnį kūdikio intelektą. 4.Knyga nėra lengva būti suskirstyti kūdikių ašarojimas ar kramtymas, ir lengva valyti.

Siuntos Ir Atsiliepimus

Dėmesio

1. Gali būti nežymūs spalvų skirtumai, nes ekranas/ekrano parametrai kompiuterių ar kitų elektroninių įrenginių. 2. Su skirtumas matavimo metodas, prašome leisti 1-3cm dydžio nuokrypis (1cm=0.39 colių). Dėkojame už jūsų supratimą!! Atsiliepimai Jūsų penkių žvaigždučių atsiliepimai bus labai dėkingi, nes teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Jeigu turite kokių nors užklausą, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės išspręsti problemas ir teikti geresnes paslaugas.

Funkcija Švietimo
Kaip Naudoti Kūdikio knyga,Kūdikio barškutis žaislai
Prekės Pavadinimas JJOVCE
Paketas Apima 1pcs kūdikių medžiaga knyga
Modelio Numeris TJ310-TJ317C
produkto pavadinimas Minkštas Kūdikio Medžiaga Knyga
Amžius < 3 metai

Panašūs produktai