Kelionės Etiketės Šalies Telefoną Atveju Xiaomi Redmi 5 Pastaba Pro 8T 6 7 8 K20 Pro K30 8A 7A S2 Oro Bilietų Laišką Minkštos TPU Aišku, Padengti

€2.14

-15%

€2.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Kelionės Etiketės Šalies Telefoną Atveju Xiaomi Redmi 5 Pastaba Pro 8T 6 7 8 K20 Pro K30 8A 7A S2 Oro Bilietų Laišką Minkštos TPU Aišku, Padengti

Savybės:

--Priimti aukštos klasės materia, aukštos kokybės minkšto silikono TPU atveju.

--Spalva gal šiek tiek skiriasi nuo to, ką galite pamatyti interneto svetainėje . Kad yra, nes skirtingų ekranuose rodyti kitaip, aš tikiuosi, jūs galite suprasti.

- jei pasirinkote Nemokamas Pristatymas,tada jūs turite žinoti, kad ji nebus pateikti stebėjimo informaciją ir pristatyti laikas yra ilgesnis nei kitų laivybos metodą .jei jums pasirinkti ,tada susitarta ne stebėjimo informaciją .bet nesijaudinkite per daug ,jis yra pigus ir patikimas .

--jei tu negali gauti savo sklypo laiku, prašome susisiekti su mumis. Mes tai patikrinti ir pratęsti apsaugą laikas jums, arba vėl arba grąžinti už kiekvienas sprendimas bus gerai.

--, Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų. Mes taip nori ir padarysime viską, kad padėti jums išspręsti bet kokią problemą,mes esame rimtas pardavėjas, prašome pasitiki mumis .

Jei jūs patenkinti mūsų produktą,pls mums 5 žvaigždžių,ačiū!

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Eouine
Dizainas Skaidrus
Savybės carcasa carcasas ląstelių Galinį dangtelį krepšiai užkariauti roque lašas laivybos

Panašūs produktai