COSCELIA 1Set Profesionalus Elektrinis Nagų Gręžimo Mašina, Manikiūro Rinkinys Mašina Nagų Dailės Pen Pedikiūro Nagų Failą Nagų Dailės Priemonių Rinkinys

€8.61

-44%

€15.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Elektrinis Manikiūro Grąžtai, , Grožis Ir Sveikata, Pigiai Elektrinis Manikiūro Grąžtai, , Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Elektrinis Manikiūro Grąžtai, .

Pagrindinė informacija Spalva: Rožinė raudona/ Balta Pakuotės svoris:apie 170g Įtampa:110v~220v Kištukas: JAV/ES/JK kištukas Galia: 12 w Pagrindinio aparato Dydis:160*24(mm), laido Ilgis: 87cm Pastaba:Mes išsiųsime tinkamą Kištuką, atsižvelgiant į jūsų šalį Funkcijos 1.Lengva naudoti ir valdyti greitį . 2.Tinka profesionaliam naudojimui, nagų salonas ar namų naudojimo. 3.Mechaninė sauga, apsauga nuo perkrovos sistema. 4.svoris pen dizaino patogi rankena . 5.Kasdienės kūno priežiūros, tai manicure & pedicure rinkinį, yra idealus papildymas. 6.Su šiais vienetais, jūs galite lengvai ir švelniai elgtis su savo rankas ir kojas, kad standartinis tobulumo ir elegancija. 7.Už pedikiūro ir manikiūro.Tinka profesionaliam naudojimui, nagų salonas ar namų naudojimo. Pakuotę įeina 1 x Nagų E quipment Handpiece Mašina, 1 x 6 Neprivaloma Bitų (5 diamond bitai, 1 emery lazdele su 6 šlifavimo juostos) Kištuko tipas:

USB tipas:

Be Apkrovos Greitis 20000rpm
dydis EU/US/UK Plug
Tipas žirklės, manikiūro
Naudoti Frezavimo Cutter
Su nagų grąžtus
Prekės Pavadinimas COSCELIA
Galia 10W
Pavadinimas žirklės frezavimo staklės manikiūro
Medžiaga Plastikiniai
frezavimo cutter už manikiūro
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 9V/12W
Išėjimo Įtampa Kita

Panašūs produktai