Rakoon Didelis Žaidimų Pelės Padas Natūralaus Kaučiuko Anti-slip PC Kompiuteris Kilimėlis Stalas Kilimėlis Fiksavimo Krašto CS GO LOL, Dota Gamer

€3.15

-45%

€5.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pelės Kilimėliai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Pelės Kilimėliai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, žaidimų pelės mygtukai raudonos spalvos, klaviatūros kilimėlis, Didelis Žaidimų Pelės Mygtukai.

Rakoon Didelis Žaidimų Pelės Padas Natūralaus Kaučiuko Anti-slip PC Kompiuteris Kilimėlis Stalas Kilimėlis Fiksavimo Krašto CS GO LOL, Dota Gamer

Produkto Renginiai:

【 Tinkamo Dydžio. 】Šis išplėstas pelės mygtukai apima plotą, pilno dydžio klaviatūrą ir pelę, teikiantis daug vietos profesinės žaidimų ar biuro darbą.

【 Patvarūs ir Aukštos Kokybės. 】Ekologinių ir patvarus, naudokite super gerai, ir didelio tankio medžiagos. Sustiprinti kraštai, kad išvengti deformacijos ar žalos, ne raw krašto ir klijai.

【 No-slip Gumos Pagrindo. 】Dugno paviršiaus anti-slip gumos laikosi tvirtai prie stalo. Minkštas viršų ir patogiai baigiasi riešų ir rankų.

【 Aplinkos Medžiagos. 】, Pagaminti iš aplinkai medžiaga su ROHS sertifikatas, siekiant užtikrinti saugumą. Tai yra aplinkos, netoksiškas ir saugus naudoti.

【 Garantija. 】Klientai stumia valdžią, kad mums eiti toliau, jūsų pripažinimas yra mūsų siekimas. Visi produktai yra apdrausta pilnu 1 metų gamintojo garantija ir 100% nekenksmingų vartotojų aptarnavimo.

Gaminio Dydis: 1 Variantas : 800 x 300 x 2 mm. 2 versija: 600 x 300 x 2 mm . Versija 3: 30 0 x 250 x 2 mm . Versija 4: 260 x 210 x 2 mm, Raudona Pusėje.

Produktų Nuotraukos:

Produktų Statusas Sandėlyje
Dydis Parinktis M , L , XL
Medžiaga Guma
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 7 kompiuterio kilimėlis , pelės padas kompiuteris , stalas kilimėlis, kompiuterio pelės padas
3 funkcija pelės padas žaidėjus, pelės padas kompiuteris, kilimėlis gamer
Dydis Išsamiai 250*300MM, 300*600 MM , 300*800MM
2 funkcija Pelės Kilimėlis , kilimėlis
Funkcija 8 žaidimų padėklas , didelis kilimėlis , kilimėlis pelė , pelės kilimėlis žaidimų
Funkcija 1 Pelės Padelis , Gaming Mouse Pad
Funkcija 5 kompiuterio kilimėlis , didelis pelė, klaviatūra , pelė, kilimėlis, mat kompiuteris
Stilius Radiacinės Saugos
Funkcija 6 padas pelės , gamer pelė, klaviatūra , kilimėlis , stalas padas
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris Žaidimų pelės mygtukai
4 funkcija pelės mygtukai dideli , pelės padas žaidimų pelės ,mause padas

Panašūs produktai