Tegul Kūdikis Teether 20pc Silikono Granulių Star Kramtyti Maisto Klasės BPA Free Chewable Silikono Granulių Slaugos Kūdikių Teether

€3.25

-9%

€3.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kūdikių Teethers, Motina & Vaikams, Pigūs Kūdikių Teethers, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Kūdikių teether, silikono teether, silikono kūdikių teether.

Prekybos Pastabos:

1. Periodu (8.26-8.31), parduotuvėje bus atsitiktinai platinti naujas dovanų, ir VIP klientams teiks pirmenybę. 2. Iki rugpjūčio 26, 200 vieną užsakymai bus daugiau nei $100, ir rugsėjo kuponą, kurio vertė $8 bus suteikta. 2. Parduotuvės akcijas ir VIP pasiūlymai negali būti naudojami tuo pačiu metu, 3. Už pirmąsias 2 valandas iki rugpjūčio 28, bendrosios kad bus per 200 JAV dolerių, ir papildomą kūdikių rida antklodė bus suteikta. Visos parduotuvėje yra tik 100, o vidurkis yra rūšiuojami pagal mokėjimo laiką.

Prekės Informacija

Guma, gumos, taip pat žinomas kaip molinis lazdos, molars, kietas dantų, ir pavaros, yra daugiausia pagaminti iš saugios ir netoksiškos silikono, kai kurios pagamintas iš minkštos plastmasės, ir yra įvairių konstrukcijų, tokių kaip vaisiai, gyvūnai, pacifiers ir animacinių filmų personažus.

Jis turi poveikį masažuoti dantenas. Čiulpti ir kramtymas, dantenų, kūdikio akis ir rankas gali būti koordinuojamos, siekiant skatinti žvalgybos. Kiekis: 20pcs Dydis: 12mm Medžiaga: Foode Kokybės Silikono Teether

Produkto Naudojimas

1. Žindukas Įrašą Padaryti 2. Kramtyti Nercklace Padaryti 3."PASIDARYK pats" Silikono Granulių Rinkinys

DUK

Q: - produktas saugus?

A: Mūsų produktai yra pagaminti remiantis nacionaliniais saugos standartais, prašome nesijaudinkite, jei jums reikia, saugos sertifikatą, mes atsiųsime jums laišką, kai jūs įdėti savo užsakymą.

Q:ar Yra nuolaida, jei aš pirkti daug produktų?

A: Tikrai, mano meistras. Mes suteiksime jums geriausias nuolaida remiantis jūsų užsakymą. Jūs galite prekę be mokėjimo, mes patikrinti jūsų užsakymų iš karto ir keisti kaina už jus.

Klausimas: Kiek laiko yra logistikos laiko? Kada gausiu produktą, kai aš jį nusipirkti?

A: "Fedex IP: 3-5days Express(DHL/ UPS/ Aramex): 8-10days E-pakelis: apie 25days Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas: apie 25dyas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius: 45-60days

Kelių Spalvų

Prekės Ženklo Istorija

Tegul yra profesionalus prekės ženklo kūdikis teether pasaulyje. Mes turime mūsų pačių gamykloje ir tiekimo daug didmeniniams. Ir mes turime profesinio tobulėjimo ir dizaino komanda pasaulyje, su tam tikros gamybos patentai ir autorių teisės. Dėl Jimmy Hu parduotuvė dabar yra TOP VIENA pramonės ir palaiko didmenininkai ir mažmenininkai. Išsamus paslaugų komandos išsprendžia visus klientų problemas. Tuo pačiu metu, kompanija, teikianti išskirtines pardavimo kanalų VIP klientams, individualų, suprojektuoti, pranešama ir kitų VIP klientų specialiosios tarnybos.

Aptarnavimas po pardavimo

Jei jums kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, mes išspręsti problemą jums laiku.

Amžius 4-6 mėnesių
Formos Animacinių filmų
2 straipsnis silikono teether
Naudoti 2 Žindukas Įrašą Priedai
Slaugos Apyrankės Priedai
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Modelio Numeris Silikono Granulės
Prekės Pavadinimas tegul
Kiekis 20pcs
1 straipsnis Silikono Granulės
Pakavimas Vieną pakrauti
3 straipsnis Silikono Star
Naudoti 5 Kūdikiui Kramtyti Barška Priedai
Naudoti 1 "PASIDARYK pats" silikono granulės
5 straipsnis Kūdikiui Kramtyti
4 straipsnis maisto kokybės silikono teether
Funkcija Teether
dydis 12mm
Spalva 17 spalvas
Medžiaga Silikono

Panašūs produktai