Aukštos Kokybės EVA VR Priedai Oculus Quest 2 VR Objektyvo Apsauginis gaubtas, apsauga nuo dulkių Anti-scratch Objektyvas Bžūp Oculus Quest 2

€2.28

-60%

€5.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3D Akiniai/ Virtualios Realybės Akiniai, Buitinė Technika, Pigūs 3D Akiniai/ Virtualios Realybės Akiniai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, 3D Akiniai/ Virtualios Realybės Akiniai.

Aukštos Kokybės VR Priedai Oculus Quest 2 VR Objektyvo Apsauginis gaubtas, apsauga nuo dulkių Anti-scratch Objektyvas Bžūp Oculus Quest 2

Kulka Taškų:

1、Sukurta Specialiai: specialiai Oculus Quest2 VR, ir specialiai pritaikyta, kad Oculus Quest2 VR objektyvas komponentų, puikiai tinkančių už Oculus Quest2 VR objektyvo dydis.

2、Puikus Dizainas: formos, tai Oculus Quest2 VR objektyvas yra ne tik butas. Siekiant geriau įdiegti objektyvas, mes turime įveikti daug techninių kliūčių.

3、Aukštos kokybės Medžiagos: Dulkėms, atsparus įbrėžimams ir smūgiams atsparus, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, minkštas ir lengvas, jums nereikia nerimauti dėl braižymo už Oculus Quest2 VR objektyvas, todėl jūs galite visiškai apsaugoti Oculus Quest2 VR.

4、Lengva Valyti: Lengvai valyti audiniai, galima skalbti, perdirbti.

5、Pastaba: Tik Oculus Quest2 VR objektyvo apsauginis dangtelis yra įtrauktas, ne mašina.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: EVA

Spalva: juoda

Pritaikymas: už Oculus Quest2 VR

Pakavimo Sąrašas:

Objektyvo Dangtelis*1

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Basilico-pica.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Basilico-pica.lt. Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas. Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg. Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Funkcijos 5 vr priedai oculus quest 2
Sertifikavimo NĖRA
Suderinamas Įrenginys Kita
Tipas Kita
Žiūrėjimo Patirtis Svaiginančius
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 7 oculus quest 2 dangtis
3D Akiniai Tipas Raudona&Mėlyna
Valdytojai No
Savybės 4 oculus quest 2 okulary Objektyvo Apsauginis Dangtelis
funkcijos 2 Objektyvo Dangtelis Oculus Quest2
funkcijos 3 VR Objektyvo Apsauginis Dangtelis Oculus Quest2
Ekranas Skaičius Vieną
Prekės Pavadinimas Rondaful
All-in-one Virtualios Realybės Akiniai No
Bruožai 6 quest 2 VR Objektyvas
Jutiklio tipas --
Modelio Numeris Objektyvo Dangtelis Oculus Quest2
Funkcijos 1 oculus quest 2 priedai

Panašūs produktai