EP51 Pakeitimo Ausinių Ausų Pagalvėlės Meizu EP51 In-Ear Sporto "Bluetooth" Ausinės Ausinių Patarimai Eartips Ausinių Gaubteliai Silikono

€2.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ausinių Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Ausinių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Ausų Pagalvėlės, ausies padas pakeitimo, pakeitimo ausų pagalvėlės.

Pakeitimo ausinių Ausų Pagalvėlės Meizu EP51 In-Ear Sporto "Bluetooth" Ausinės Ausinių Patarimai Eartips Ausinių Gaubteliai Silikono Aprašymas: Meizu EP51 In-Ear "Bluetooth" Sporto ausinės Ausinių Gelio Ausinių Patarimai, kaip Meizu EP51 In-Ear Sporto "Bluetooth" Ausines Pakeitimo Eartips Ausinių Lankelis 3pairs S/M/L Pranešimas: yra dvi versijos, Įvairių spalvų už savo pasirinkimą, jūs galite pasirinkti, ką norite. Pakuotė: 3 Rinkiniai(6pcs) Ausinių (S/M/L) juodos Rodo Nuotrauką:

Apie Atsiliepimą:

1. Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų. Už atsiliepimą, ačiū .

2. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą. Leiskite mums dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokią problemą.

Mokesčių ir Muitinės:

Mūsų kainos donot būti jokių mokesčių ir muitų. , Siekiant padėti jums sumažinti arba išvengti bet kokių GST ar PVM ar importo mokesčių, mes paprastai ženklo prekes, kaip DOVANA arba MĖGINIO .

Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Ausinės Silikono Atveju
Modelio Numeris ausinių Ausų Pagalvėlės Meizu EP51
Pakuotė No
dydis Silicone Earbud tips for EP51 earphone
Prekės Pavadinimas Renensin

Panašūs produktai