1PC Nešiojamieji Kietieji Kvepalai Likti Ilgai Kvepalų Kietas Klijuoti Lengva Atlikti Ilgalaikį Šviežių Šviesos Kvepalų Kvepalai

€1.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dezodorantai & Antiperspirantai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Dezodorantai & Antiperspirantai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Dezodorantai & Antiperspirantai.

Aprašymas:

1. Pagaminti iš organinių ir natūralių ingredientų: natūralių žolelių ekstraktai gali visiškai drėkina odą ir saugo ją švelni ir minkšta.

2. Aromaterapinis eterinio aliejaus ir eterinio aliejaus: naudoti gėlių ir vaisių ekstraktai ir kitų augalų eteriniai aliejai, ekstraktai gali padaryti odai daugiau švieži ir sklandžiai.

3. Po sudėtį, ji turi ilgalaikį turtingas aromatas: natūralių augalų, vaisių aromato, ilgai išliekantis saldus pluoštinių augalų nektaro, kurie tikrai padaryti išrankiausių nosies malonus.

4. Lengva naudoti ir nešiotis: skaidrus balzamas yra mažas ir lengvas nešioti, nereikia nerimauti dėl persipildymo, ir, dar svarbiau, jis yra patvaresni nei kvepalai. Lengva naudoti kvepalai stick / pieštukas, tinka kasdien ir kelionių naudoti.

5. Geriausia dovana: išskirtinį dovanų rinkinys pakuotė yra geriausia dovana šeimai ir draugams. Tai yra būtinybė fashionista kvepalų pakuotės!

Techniniai duomenys:

NETO MASĖS:1.8 g

Produkto tipas: kieto kvepalai kremas

Odos tipas: Visiems odos tipams

Pagrindinės sudedamosios dalys: gėlių ir vaisių ekstraktai, homeras, aliejus.

Veiksmingumas: Gilus maitinimas, ilgalaikis drėkinamasis, odos balinimas

Pakuotė:

1 x kieti kvepalai kremas

Naudojimas:

Paimkite reikiamą kiekį ir kreiptis į ausis ir kaklą

Už riešų, kulkšnių, šlaunų, pažastų

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Ačiū už jūsų supratimą.

Gamybos Licencijos 001
NET WT 1.8 g
Komponentas kieti Kvepalai
Kilmės KN(Kilmės)
dydis Full Size

Panašūs produktai