Moterys Du Kartus Sluoksnių Vientisos Spalvos Trumpas Tiulio Apatiniai Sijonai Elastinės Juostos Linijos Akių Underskirt Crinolines Vestuvių Suknelė

€1.97

-21%

€2.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Apatiniai sijonai, Vestuvėms Ir Renginiai, Pigūs Apatiniai Sijonai, Aukštos Kokybės Vestuvėms Ir Renginiai, Apatiniai sijonai.

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Elastinės juostos, dviejų sluoksnių dizainas, vientisa spalva, klasikinis baltos arba juodos spalvos. Burbulas podolę gali padaryti jūsų įvairių suknelės, daugiau pūkuotas, ir mielas. Vienas sluoksnis iš minkštos tiulio laikyti suknelė forma, plius pamušalas, siekiant užkirsti kelią braižymo švelnus jautriai odai. Pridėti krinolīns mergina dėl pagal, suknelė atrodo labai paburkę ir didesnis. Pagamintas iš tinklelio ir nailono medžiagos, minkštos ir odos draugiškas, nebus skatinti jūsų pasiūlymas odos. Tai krinolīns underskirt yra puikus akompanimentas dėvėti pagal vestuvių suknelė, kamuolys suknelė, nuotakos suknelę, promenadzie suknelė, princesė suknelė, vakare šalis suknelė, karnavaliniai kostiumai ir kt. Tinka helovinas išvakarėse ir naktį, didelis rave, šalies karalienės, paleisti, paradas, kostiumai, kruizas, šokio, baleto, džiazo ir bakstelėkite, gimtadienio ir kitoms ypatingoms progoms. 1 mergina tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas! Specifikacija: Medžiaga: Mesh, Nailonas Spalva Pasirinktinai: Juoda, Balta Dydis: Vienas Dydis Ilgis: 45cm(17.71 in) Liemuo: 60-90 cm(23.62 in-35.43 in) Kiekis: 1 vnt Šiltas eilutę: 1.Azijos žmonės, dydis yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad mažas temperatūros plauti,nereikia baliklio ir vieta, svilinant saulei gana ilgą laiką. 3.Kaip skirtingus matavimo metodus,jis įvyks, 1-3 cm nuokrypis apie elementus,įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant. 4.Dėl skirtingų monitorių ir lamplight,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikrai dėkojame už supratimą! Komplektą sudaro: 1 x Mergina(be mažmeninės pakuotės)

Elemento Tipas Mergina
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nailonas
Modelio Numeris Kita

Panašūs produktai