Riešutų Pieno Maišelį Daugkartinio Naudojimo Migdolų Pieno Maišeliai Prekybos Maisto Klasės Bauda Nailono Akių Maisto Kiaurasamtis Ir Sūris Maker Kava & Arbata Filtras

€2.84

-50%

€5.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kavos Filtrai, Namai Ir Sodas, Pigiai Kavos Filtrai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kavos Filtrai.

Aprašymas Riešutų Pieno Maišelis yra puikus kiaurasamtis už bet kokios rūšies pieno (migdolų, sojos, ryžių, kokoso riešutų, avižų, kanapių ir daugiau), sūrio, šaltai užvirinti kavos, graikų jogurtas, šalta arbata, naminis sulčių ir daržovės. Ji tinka daugiau kaip dažniausiai bet kokioje taroje. Kietas nailono akių maišą atsistoja sunku nuspaudžiant - " super-fine mesh yra geriau nei marlę kiaurasamtis. 200 mikronų akies dydis-tai tik skystis eina per, gaminti kreminės sklandžiai riešutų pieno ir dar daugiau. Savybės - Spalva: Balta. - Medžiaga: Nailonas vienagijai siūlai, verpalai.

- Dydis: Apie 25 * 25 cm - Greitai džiovinimo ir pelėsių nemokamai su nailono raišteliu. Puikus formuoti pilant be praliejimas, dailiai suprojektuotos, su didele anga, kurioje telpa daugiau kaip dažniausiai bet kokioje taroje.

- Pakankamai didelis, kad keli naudojimas: gali būti naudojamas, kad riešutų pieno, vaisių sultys, daržovių sultys, arbata, apipilti kava ir pan.

- Puikiai 200 mikronų MAISTO kokybės nailono akių, galima rasti viduje. Kontrolės suma MINKŠTIMĄ sugalvoti geriausią sklandžiai kreminės struktūros, pieno. Skonis geriausiai migdolų & sojos & rice & kokoso pieno, kokteilius ir sultis.

- Puiki dovana vegetarams & veganai.

Pakavimo sąrašas

1 * 200µm Riešutų Pieno Maišelį Daugkartinio naudojimo Migdolų Pieno Maišeliai - Komercinių Maisto Klasės Bauda Nailono Akių Maisto Kiaurasamtis ir Sūris Maker Kava & Arbata Filtras

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnės
Filtro Tipas Daugkartinio Naudojimo Filtrus

Panašūs produktai