Elite99 10ml Nr. Apliejimo Matinis Top Coat Mirkti Off UV&LED viršutinį Sluoksnį, Dėl Gelio Nagų lakas Manikiūro Nr. Valymo Matinis Viršutinis Gelio Lako

€1.88

-30%

€2.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Gelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gelis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Gelis.

Prekės Pavadinimas: Elite99 Modelio Numeris:

N-TOP-Matt-Mx-10ML Kilmė: Guangzhou, Kinija Tipas:

Ne Nuvalykite Matinis Top Coat

Sudedamoji dalis: Dervos Įsigeria off: Lengvai įsigeria off Spalvų paletę: Aišku Talpa: 10ML OEM/ODM: Galima Sertifikatas: SGS/ Gydant KAULŲ ir raumenų sistemos Priemones: UV Lempa arba LED Lempos Naudojimas: Nagų Dailės Grožis, Nagų Salonas, Nagų SPA, arba Mokymas ir kt MOQ Imties Tvarka: Minimalus 1 vnt/užsakymo Didmeninė Kad Minimalus 100 vnt/užsakymo Pristatymas: DHL,Malaizija Paštu, Nyderlandai Paštu,SunYou Ekonomikos Oro Pašto ir kt Mokėjimo Būdą : visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Balansas, QIWI ir kt Klientų Aptarnavimas: Jei kyla kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus! Mes padėsime jums išspręsti šią problemą ne kartą. Ačiū .

Išskirtinis Prekės Ženklas: Elite99

Elite99 yra naujausia prekės ženklo įvesti nagų mados industrijoje! Produkto kokybė yra pagrindas mūsų prekės ženklą, atneša jums visiškai, blizgantis spalvų, kurios stay šviečia savaites. Jei jums patinka jūsų rankos ir nagai, prašome naudoti Elite99 lenkų kalba, kad padaryti juos ryškiau ir padaryti sau daugiau pasitikėjimo.

Tūris: 10 ml

Paketą Sudaro: 1 x Elite99 Nr. Valymo Matinis Top Coat

Pastaba: Kadangi tai yra didelis reklaminis produktas, todėl mes pasirinkti įprastą sklypas, kuris negali būti baigęs stebėjimo informaciją. Įprastomis aplinkybėmis, pristatymo laikas apie: 30--90 dienų. Jei perkate daugiau nei USD5, kad bus su stebėjimo informaciją.

Pastaba:

Ne nuvalykite matinis top coat nereikia naudoti riebalų.

Stilius Ne Valymas Matinis Top Coat
Sertifikatas SGS/ MSDS
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Privalumas Sveikas ir Ekologiškas
Cured") LED arba UV Lempa
Elemento Tipas Nagų Gelis
Spalva Aiškios, Skaidrios
Garantija 24 Mėnesiai
Kiekis 1 gabalas
Prekės Pavadinimas Elite99
NET WT 10ml
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Y-N-TOP-Matt-MX-10ml
Tipas Gelis Lenkijos
Komponentas Gelis
Punktas Ne Nuvalykite Matinis Viršų

Panašūs produktai