Šypsena Kakoti Animacinių Filmų Plonas Minkšti Žaislai, Juokinga Veido Išraiška Lipdukas Mielas Išspausti Squishies Lėtai Auga Anti Stresas Dovana Suaugusiųjų

€2.33

-25%

€3.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gags & Praktinių Anekdotai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Gags & Praktinių Anekdotai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Gags & Praktinių Anekdotai.

Šypsena Kakoti Animacinių Filmų Plonas Minkšti Žaislai, Juokinga Veido Išraiška Lipdukas Mielas Išspausti Squishies Lėtai Auga Anti Stresas Dovana Suaugusiųjų Pastaba: Prašome leisti klaida 1-2 cm dėl rankinis matavimas. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome nedėkite į burną,netinka vaikams iki 3 metų amžiaus. Prašome ne per suspaudus, nes kitaip dažai produktai gali nukristi. Prašome suprasti, kad, jei jūs jį gauti, su kai kurių kvapas, ar dažai nėra labai becautiful, nes tai naujas produktas, ir tai yra rankomis dažyti. Ačiū.

Apie laivybos

1. Brazilijos draugo, gauname paskelbė, kad ji bus imti mokestį iš maždaug US$3.50 už, kad visi tarptautiniai. 2. Mažiau nei 5 doleriai, mes atsiųsime jums Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, tai tik rodo, stebėjimo informaciją apie kilmės šalį, tačiau tai nereiškia, kad nebuvo perkelti, paprastai ji trunka 29-52 dienų pristatyti, prašome kantriai laukti. Daugiau nei 5 dolerius, mes turime du būdai, kuriais Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ir Basilico-pica.lt Užsklanda Pristatymas, Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas yra geriau nei Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, pristatymo laikas, yra trumpesnis.

Atsiliepimai

Savybės Kawaii Įdomus Paveikslas Naujovė Įdomi Antistress Išskleidimo Atsipalaiduoti
Parama Didmeninė Mažmeninė Nuolaida Nemokamas Greitas Pristatymas
Modelio Numeris kakoti plonas
Temos Filmų ir TV
Naudoti Dekoras Apdailos Kalėdų Vaikams, Vaikams, Suaugusiems, Gimtadienio Dovanos
Prekės Pavadinimas WSDUDU
Baterija NĖRA
Spalva ruda
Amžius 8-11 metų ir 12-15 metų, Suaugęs Suaugusiųjų
Įspėjimas Prašome nedėkite į burną
Mfg Serijos Numeris ŽAISLAS
dydis Approximate
Matmenys 8cm
Lytis berniukai mergaitės
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PU

Panašūs produktai