LERDGE 3D Spausdintuvas BP6 Hotend J-galvos Dalys 0.4 mm 1.75 mm Antgalis Aukštos Temperatūros ir Mažai Temp Pakeisti V6 Priedai Ekstruderiu Rinkinys

€2.48

-6%

€2.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai.

Žemos Temperatūros : Žemos temperatūros versija 0.4/1.75 mm Aukštos Temperatūros :Aukštos temperatūros versija 0.4/1.75 mm, Mėlyna=BP6 Mėlyna Silikono Kojinių*1pc BP6 Modulis produkto aprašymas: Šis modulis yra tik rekomenduojama naudoti BP6 purškimo galvutės. Mes nesame atsakingi už problemų, kylančių dėl kitų purškimo galvutės. BP6 modulis produkto parametrai: Modelis:BP6 modulio Svoris: 32g Sriegis: M6 Antgalis tikslumas: 0.4 mm (tinka 1.75 reikmenys, antgalis specifikacijos užrašas), Kaip rinktis: Jeigu jums spausdinti PLA gijų , rekomenduojama pasirinkti BP6 žemos temperatūros versija hotend , kurios gali veiksmingai apsaugo antgalį prijunkite. BP6 Modulis produkto pristatymo sąrašas: Žemos temperatūros、 aukštos temperatūros modulis neprivaloma (modulis, kuriame 0.4 antgalis, šildymo aliuminio bloko, gerklės, surinkimas ir matavimo pristatymo)

Apie spalvų pasikeitė po tam tikro laiko naudojimo šildymo blokai: Dėl technologijų ribota, anoduoto metalo paviršius spalva yra tik išvaizda naudoti. Po naudojimo aliuminio bloko, spalva pasikeis, nes spalvų dažų ant metalo paviršiaus gausite išgaruoja per aukštos temperatūros šildymo, įskaitant natūralų aliuminio bloko, tik ne tai, kad akivaizdu. (Pavyzdžiui, juodo matinio stiklo šildymo blokas bus pagelsti, kai jis yra šildomas aukštoje temperatūroje). Bet tai neturės įtakos vartoti ne visi. Tai nėra kokybės problema. Jei jums galvoje tai, prašome apsvarstyti du kartus prieš jums nuspręsti, pirkti, arba galite nusipirkti matinio sidabro ar natūralios spalvos kaitinimo blokas, spalvos pokyčiai yra ne toks akivaizdus.

dydis 0.4 1.75
Varžto Sriegis M6 sriegiu
Prekės Pavadinimas LERDGE
Elemento Tipas Karšto Pabaigos
Svoris 32
Kiekis 1pc
Modelio Numeris BP6 Modulis

Panašūs produktai