Rc nitro variklio Bendrą Išmetamųjų Gumos Adapteris Silikono vamzdžio 8*10 Išmetamųjų dujų Vamzdžiai, Sankaba, Tarpinė 1/8 1/10 Nitro Hobis Modelio Automobilių HSP

€1.58

-35%

€2.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dalys Ir Reikmenys, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigios Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, automobilinis dvd grotuvas, mercedes, tarpinė galvos, automobilių kėbulai.

Silikono Bendras Išmetamųjų Gumos Adapteris , Išmetimo Vamzdžiai, Sankaba, Tarpinė Guma 1/8 1/10 Nitro RC Hobis Modelio Automobilių HSP RC Transporto priemonės Tipas : RC Automobilių Kuro Šaltinis : Nitro Skalė : 1/8 1/10 Transporto priemonių Gamintojas : HSP Centrinis HPI Traxxas Himoto Wltoys , Bet Kiti Sėlenos

Gamintojas: RCAWD

Prekės Nr.: T10102

Produkto Pavadinimas : Išmetimo Vamzdis

Visiškai naujas: Taip

Paketas Kiekis: 1pc

Svoris: 2g

Mieli pirkėjai , ačiū už jūsų pirkinių į mano parduotuvę , mūsų parduotuvė yra mūsų Gamykloje Parduotuvė , ir mes turime savo RC prekės ženklą ir gamyklos ,jei jus domina mūsų produktus ir norite pirkti daugiau,ar Norite pritaikyti produktai , jūs galite padaryti palikti pranešimą ir susisiekti su mumis bet kuriuo metu , ir mes pasiūlysime daugiau konkurencingą kainą, nei bendrų mažmeninių pardavėjų

Klientų Aptarnavimo Tarnyba 1. Apie Mokėjimo Metu, šie mokėjimo būdai yra priimtini, dėl Basilico-pica.lt:visa/MasterCard/Maestro, pavedimu, "WebMoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, MercadoPago, Boleto, TEF, Idealus, Giropay, Sofort Bankų, Przelewy24, mobilusis telefonas rusų (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), "American Express". Clik Čia Norėdami Daugiau Sužinoti https://icshall.alipay.com/hall/cateQuestion.htm?ccateId=452&pcateId=444&categoryId=452&language=en_US 2. Apie Laivybos Jūs galite pasirinkti pristatymo būdą norite, darydami užsakymą . 3. Palikti Atsiliepimą, Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų tvarka . Geriausia paslauga bus pasiūlyta.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Apie Produktus

Apie Spalva : Metalo gaminiai buvo nuspalvintas anodinio oksidavimo gydymas . Kartais spalva bus šiek tiek kitoks, kaip anodinio oksidavimo gydymas . Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą.

Apie Scratch :, Nes metalas yra labai lengva subraižyti. Metalo gaminiai gali būti kai kurie defektas ant paviršių, pvz., įbrėžimams. Mes tikimės, kad jūsų supratimą.

Apie Skirtingų gamybos Procese: gal kas partijomis bus kai įvairiais su išvaizda, tai neturės įtakos produktų darbo. Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą.

Apie Pristatymo Adresas 1. patikrinkite, ar teisingą adresą, prieš užsakymą . Jei jums reikia pakeisti adresą po užsakymo , prašome atšaukti ir turi naują tvarką, su teisingą adresą . 2. prašome pasiūlyti adresą į anglų. Analphabetic sistemą adresas nebus siunčiamos iš laivybos kompanijos . Ir ši nutartis gali būti panaikinti . Basilico-pica.lt Premium Pristatymas Į Rusijos Pirkėjo 1. Gavėjas Pavadinimas mush būti paso pavadinimas. 2. Mėnesio vertė turėtų būti ne mažesnė kaip 1000 eurų ir svorio turėtų būti mažesnė nei 31kg . Ar jūs turite mokėti mokestį . 3. Produkto kiekis vienoje dydis ar spalva , neturėtų būti daugiau nei 5 vnt . Ar jūs turite mokėti mokestį . 4. Po išsiuntimo Tvarka, vežėjui bus paprašyti jums pasiūlyti paso numerį , paso pavadinimas ir paso Išdavimo Data . Ir jūs turite pasirašytą Muitinės licencijos sutartis internetu.

1.Susisiekite su mumis grąžinti per 15 dienų, jei jums nereikia gauti po 60 dienų pristatymas.

2.Siūlome sekimo numerį, kuris yra stebėjimo informaciją .

3.Piktintis, jei produktas bus sulaužyta pristatymas.

Modelio Numeris T10102
Kiekis 1
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
RC Dalys ir Acc Varikliai
Įrankis Prekes Asamblėjos Kategorija
Medžiaga Guma
Masto 1/8 1/10
Kuro Šaltinis NITRO
dydis 1/8 1/10
Kilmės KN(Kilmės)
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Bendras Išmetamųjų Gumos Adapteris
Prekės Pavadinimas RCAWD
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Ratų bazė Varžtai
Atnaujinti Dalys/Priedai Bendras Išmetamųjų Gumos Adapteris
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Techniniai parametrai Vertė 10

Panašūs produktai