24Rolls/set Nagų Dailės Folijos Šviečia Sumaišyti Grožio Nagų Dailė nagų Dekoravimo lipduką nagų folija наклейки для ногтей

€0.84

-22%

€1.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Rinkiniai & Rinkiniai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Rinkiniai & Rinkiniai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Rinkiniai & Rinkiniai.

24/set Nagų Dailės Folijos Šviečia Sumaišyti Grožio Nagų Dailės Apdaila

Ypatybė:

Įvairių spalvų jūsų pasirinkimas, padaryti savo nagus gražiais ir juda

4X10cm yra tik teisę dydis, kiekvienas tomas yra labai ilga, gali būti naudojamas ilgą laiką, ilgesnį nei įprasta stiliaus rinkoje.

1. Įsitikinkite, kad nagai būtų švarūs, ar jūs turite taikyti nagų lako pirma ir leisti išdžiūti. (Tai geriausia taikyti lako, sklandžiai, jokių griovelių, kurie gali būti nagai).

2. Tai visada verta taikyti panašų spalvos lakas ir leisti išdžiūti prieš taikant klijais, todėl jei bet mažai bitų off folija neturite trinamas off ant nagų jis nebus rodomas.

3. Lengvai taikyti folijos klijais, apimanti visą nagų Laukti, kol ji eiti aiški (apie 2 min 3 min) - ne trankyti nagai kaip klijai bus ateiti, pats, kaip šlapio lako.

4. Taikyti lipduką - dizainas puse į viršų (jei jis skaidres apie klijų nėra pasirengusi - jį reikia klijuoti iš karto - tai tikriausiai srityje, kad gali kilti problema).

5. Rub folija ant nagų ir nuplėškite nugarėlę - pabandykite ne gauti visas raukšles į foliją, taikant.

6. Antspaudas su top coat.

Svoris: 30g

Pakuotės Turinys:

24x Nagų Lipduką

Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas ISHOWTIENDA
dydis 1
Modelio Numeris Nagų Įrankiai
Kiekis 1

Panašūs produktai