Kūdikis, Berniukas, Mergaitė, Saulės, Skrybėlę Anti-spjaudytis Splash Dulkėms Visiškai Skaidri Veido Skydelį Žvejys Skrybėlę Nuimamas Vaikai Priedai

€1.06

-18%

€1.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Skrybėlės & Kepurės, Motina & Vaikams, Pigūs Skrybėlės & Kepurės, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Skrybėlės & Kepurės.

Aprašymas:

Aukštos kokybės medžiagos : aplinkai nekenksmingų medžiagų, be formaldehido ir azo-nemokamai, dažai. Kūdikio oda yra labai plona ir chemikalų.

Apsaugos nuo saulės: Kūdikių oda yra plonesnė nei suaugusiųjų odos ir yra labiau tikėtina, kad būti sunburned nei suaugusiųjų odą, todėl ypač atsargiai turi būti imtasi, siekiant užtikrinti gerą saulė . Mūsų kūdikis saulės skrybėlės yra pagaminti iš aukštos kokybės apsaugos nuo saulės gaminiai. Veiksmingai skydai ultravioletinių spindulių ir puikiai apsaugo kūdikio veidą nuo tiesioginių saulės spindulių, ultravioletinių spindulių, vėjo, dulkių ir lašų.

Patogus: Aukštos kokybės audiniai, gabalai ir padaryti viduje ir išorėje kūdikių saulės, skrybėlę, labai minkštas ir patogus. Atsižvelgiant svoris daro vasaros kūdikių kepuraičių lengviau nešioti.

2 in 1 dizainas: Šis dangtelis yra nuimamas, kad gali padengti veido ir kaklo, gali pateikti per 360 laipsnių kampu, ir turi funkcijas, vėjo ir smėlio, rūko, dulkių, aerozolio ir saulė , nebėra bijo Eiti, ir veidrodžio paviršiaus, gali būti dezinfekuojami ir pakartotinai.

Skaidrus stiklas medžiagas: stiklą skaidri, reguliuojamas, nuimamas, 360 ° griežtas , didelio masto atspalvį, nebus sukelti regos sutrikimų, neturės įtakos vaikščioti ar žaisti.

Gelsvai formos dizainas: stilingas gelsvai konstrukcija leidžia kūdikiui labai mielas. Pralaidžios orui medžiagos, kad mūsų naujagimiui saulės skrybėlės ne tik įdomus, bet taip pat patogus.

Lengvas ir sulankstomas: Sulankstomas saulės skydeliai gali būti lengvai supakuoti lagaminai, kimštiniai į maišus. Labai tinka lauko veikla.

Multi-spalvos pasirinktinai: Teikiame įvairių spalvų, kad atitiktų su drabužiais puikiai.

Puiki dovana: - tai specialios laikotarpį, dėvėti kelis metodus, ir daugybe funkcijų, gali tapti labiausiai praktinių kepurės kūdikiams. Tai saugiau eiti, dangtelį galima plauti su vandeniu arba dezinfekuoti alkoholio. Rekomenduojama naudoti jį .

S pecification:

Medžiaga: EVA , poliesterio, medvilnės

Svoris: apie 50g / hat

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje, daugiau spalvų, kurie yra prieinami.

Dydis: Bžūp apskritimo ilgis 48-50 cm, tinka vaikams 1-3 metų senumo (nuoroda tik)

Pakuotėje yra:

1 * apsaugos nuo saulės / 1 * kūdikių skrybėlę / 1 * apsaugos nuo saulės + 1 * kūdikių skrybėlę

Patarimai:

Prašome rinktis pagal galvos perimetras , amžius yra nuoroda tik.

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti maža suma klaida.

Dėl skirtingų monitorių, prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas.

Rekomenduojama plauti rankomis.

Techniniai duomenys:

Aukštos kokybės medžiagos.

Veiksmingai skydai ultravioletinių spindulių .

Patogus.

2 in 1 dizainas:nuimamas .

Skaidrus stiklas medžiaga:

Mielas Gelsvai formos dizainas.

Lengvas ir sulankstomas.

Multi-spalvos pasirinktinai.

Pakuotė:

1 * apsaugos nuo saulės / 1 * kūdikių skrybėlę / 1 * apsaugos nuo saulės + 1 * kūdikių skrybėlę

Dropship/Didmeninės Parama
Medžiaga Poliesteris
Spalva kaip parodyta
Juostos Tipas Reguliuojamas
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Kūdikio Amžius 19-24 mėnesių
Modelio Tipas Animacinių filmų
Modelio Numeris vaikai skrybėlę

Panašūs produktai