5-100 ak Vienkartinių Medicinos Kaukė Baltos Spalvos Apsauginį Veido, Burnos Kaukę, 3 Sluoksnis Orui Filtruoti, Chirurginės Kaukės

€2.60

-54%

€5.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Medicininės Kaukės, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Medicininės Kaukės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Medicininės Kaukės.

Pastaba:Greitai, pristatymas per 24 valandas, Naudojimo Būdas 1 .Atidaryti kaukės. 2 . Balta veido kaukės, veido, nosies juostelės viršuje. 3 . Kabinami ant ausų. 4 . Reguliuoti maskse dydis, bus atliekamas pagal kaukes, comletely uždenkite nosį ir burną. 5 . Naudoti abi rankas reglamentuoti privalomą tiltas nosies tiltas nosies abiejose veido kaukės. Funkcijos: 1. Pagamintas iš aplinkai draugiškų medžiagų, drėgmei atsparus, ne-dirgina, minkštas ir patogus. 2. Pralaidžios orui medžiagos ir mielas modelius, kurie tampa naudinga ir madinga. 3. Specialių 3 sluoksnių neaustinės dizaino, suteikia apsaugą nuo dulkių, automobilių išmetamųjų dujų, žiedadulkių ir pan. 4. Puikus dizainas, kai jums dėvėti , ji tinka sklandžiai į veidą. Elastinga ausis kilpa yra lengva nešioti ir ne spaudimas iki ausų.

Prašome būti maloniai prašome pažymėti: · Išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje. · Jūs galite pirkti produktus tik asmeniniam naudojimui.

Elemento Tipas Kaukės
Gyvenimo ciklas Vieną kartą
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Medicinos
Medžiaga Ne Austi
Įgyvendinimo standartinis numeris Dvidešimt milijardų vieno šimto aštuoniasdešimt dviejų milijonų vieno šimto keturiasdešimt dviejų tūkstančių penkių šimtų aštuoniasdešimt vieno

Panašūs produktai